Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Feyenoord a câştigat titlul în Olanda. Este al 16-a din istorie. Precedentul l-a adus fostul antrenor al lui Ianis Hagi | VIDEO

Feyenoord a câştigat titlul în Olanda. Este al 16-a din istorie. Precedentul l-a adus fostul antrenor al lui Ianis Hagi | VIDEO
Comentarii

Feyenoord Rotterdam a câştigat pentru a 16-a oară titlul de campioană în Olanda, după o victorie la scor de neprezentare în Eredivisie.

Feyenoord a câştigat titlul în Olanda: al 16-a din istorie. Precedentul l-a adus fostul antrenor al lui Ianis Hagi | VIDEO

Feyenoord Rotterdam a câştigat pentru a 16-a oară în istoria sa titlul de campioană a Olandei, învingând Go Ahead Eagles cu 3-0, duminică, în etapa a 32-a din Eredevisie.

Împrumutat de la Sevilla, marocanul Oussama Idrissi a deschis scorul în minutul 15, după ce a combinat cu Wieffer, care a oferit şi două pase de gol. 

Trei minute mai târziu, Gimenez a marcat al 23-lea său gol al sezonului, în toate competiţiile, cu un şut puternic sub bară. 

Paixao a fost implicat în acest gol şi a finalizat în minutul 54, astfel că Feyenoord s-a impus la scor de neprezentare şi a luat un nou titlu de campioană, cu două etape rămase de disputat.

Ultimul titlu naţional câştigat de Feyenoord datează din 2017. Pe atunci, formaţia din Rotterdam era antrenată de Giovanni van Bronckhorst, trecut între timp şi pe la Rangers, unde l-a pregătit şi pe Ianis Hagi (noiembrie 2021 - noiembrie 2022).

Afla mai multe despre: feyenoordolandaeredivisie 

viewscnt
Articole similare