adplus-dvertising
You are here:

Flavius Stoican, chemat în vestiarul arbitrilor imediat după meci. Caz rar în Liga 1. Ce s-a întâmplat mai departe

Flavius Stoican, chemat în vestiarul arbitrilor imediat după meci. Caz rar în Liga 1. Ce s-a întâmplat mai departe

Dinamo București

Comentarii

Flavius Stoican a fost chemat în vestiarul arbitrilor după FC Argeş - Dinamo 2-1, chiar când şi-a încheiat flash interviul.

Dinamo a pierdut şi meciul cu FC Argeş, în prima etapă din 2022, dar partida a fost marcată de o greşeală foarte gravă în defavoarea echipei din Ştefan cel Mare.

După meci, Flavius Stoican a fost chemat în vestiarul arbitrilor, un gest rar în Liga 1.

Stoican a mers în vestiarul arbitrilor. Ce s-a întâmplat acolo

Partida dintre FC Argeş şi Dinamo a avut mai multe greşeli de arbitraj, dar una dintre ele a fost foarte gravă. În minutul 57, centralul Marcel Bîrsan i-a anulat un gol lui Dinamo pentru un presupus fault în atac.

La 1-0 pentru FC Argeş, Cosmin Matei şi Xavier dos Santos au urmărit o pasă pe sus şi mijlocaşul lui Dinamo, mai abil, a intrat în posesia mingii. Mai ales că Dos Santos a sărit pe sub balon.

Matei a înscris, dar Marcel Bîrsan a fluierat un presupus fault în atac. Reluările au arătat însă că a fost un contact minim între cei doi şi nu se impunea intervenţia arbitrului.

După finalul meciului, Flavius Stoican a fost chemat în vestiarul arbitrilor, o situaţie rară în fotbalul românesc.

Acolo arbitrii şi-au prezentat scuze pentru acea gafă şi i-au explicat lui Flavius Stoican celelalte decizii pe care antrenorul lui Dinamo le-a contestat.

După această întâlnire, Flavius Stoican s-a declarat împăcat cu faptul că arbitrii şi-au recunoscut greşeala, chiar dacă Dinamo ar fi putut să plece neînvinsă de la Piteşti:

”Sigur că fiecare situaţie care e în defavoarea noastră ne pune plumb în picioare, dar nu trebuie să dau vina pe arbitraj. Chiar dacă a greşit, sunt convins că nu a făcut-o cu intenţie.

Reporter: Aţi reuşit să vă lămuriţi după discuţia cu Bârsan? Ce anume a văzut el acolo, v-a explicat cum a văzut el lucrurile?
Stoican: Asta, vă spun sincer, asta într-un fel m-a împăcat. Chiar dacă se mai greşeşte, important este ca omul, atunci când greşeşte, să-şi recunoască greşeala.

Chiar dacă noi suntem dezamăgiţi, dar atunci când nici nu-ţi recunoşti, atunci e mare problemă. Aşa a văzut, a zis că a văzut o împingere, a luat decizia, indiferent de dezamăgirea noastră, nu mai putem să întoarcem scorul”, a declarat Flavius Stoican după ce a fost în vestiarul arbitrilor.

Partida FC Argeş - Dinamo a fost condusă la centru de Marcel Bîrsan, care a fost ajutat la cele două tuşe de Mihai Marica şi Marius Badea. Arbitru de rezervă a fost Nicuşor Viorel Flueran.

viewscnt
Articole similare