Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gestul pe care Mihai Stoica vrea să-l facă pentru salvarea lui Dinamo, dar pune o condiţie: ”Altfel nu”

EXCLUSIV | Gestul pe care Mihai Stoica vrea să-l facă pentru salvarea lui Dinamo, dar pune o condiţie: ”Altfel nu”

Dinamo București

Comentarii

Mihai Stoica susţine că îşi doreşte ca Dinamo să se salveze de la retrogradare şi este dispus să facă şi un gest în acest sens.

Agonia lui Dinamo continuă. Jucătorii lui Flavius Stoican au pierdut şi meciul cu FC Argeş, cu 2-1, în prima etapă din acest an şi emoţiile pentru retrogradare sunt tot mai mari.

Mihai Stoica spune că şi-ar dori ca Dinamo să se salveze de la retrogradare şi aduce din nou în discuţie varianta cu 18 echipe în Liga 1.

Gestul pe care Mihai Stoica l-ar face pentru salvarea lui Dinamo: ”Votez pentru 18 echipe”

Cum situaţia lui Dinamo este din ce în ce mai complicată, a început să se discute tot mai mult despre varianta unui campionat cu 18 echipe, faţă de 16, câte sunt acum în Liga 1.

Cel care a dezvăluit aceste discuţii a fost Mirel Rădoi, într-un super interviu pentru Telekom Sport. De atunci, această variantă a fost dezbătută tot mai mult.

Ideea are susţinere inclusiv în tabăra rivalei FCSB. Mihai Stoica spune că nu s-ar împotrivi trecerii la un sistem cu 18 echipe, dar pune o condiţie: să se joace tur-retur, fără play-off şi play-out:

”Uite, eu votez pentru (n.r. 18 echipe în liga 1) dacă vor fi 34 de etape. Adică tur-retur, fără play-off. Dacă vor fi 18, iar cu play-off, play-out şi unul care nu ştii dacă e play-off sau out, cum e prin Belgia, nu.

Aia nu, dar daca ar fi două de 17 (n.r. tur-retur de câte 17 etape fiecare), pentru că noi în play-off avem o experienţă...”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Mihai Stoica spune că ar fi o altă variantă pentru salvarea lui Dinamo, dacă echipa din Ştefan cel Mare nu va reuşi să-şi îmbunătăţească rezultatele şi va termina sezonul pe poziţie retrogradabilă.

”Craiova, Mediaş, Mioveni, Târgovişte, astea patru, aşa se fac calculele. Doar ca o echipă din asta să comită un soi de sinucidere, adică să fie un caz Clinceni la una dintre astea patru, să nu mai aibă bani”, a mai spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare