Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, pe val la Karmiotissa: ”I-am salvat de la retrogradare. Ideile şi munca mea au fost puse în practică foarte repede”

Florin Bratu, pe val la Karmiotissa: ”I-am salvat de la retrogradare. Ideile şi munca mea au fost puse în practică foarte repede”

Stranieri

Comentarii

Florin Bratu (43 de ani) a dat România pe Cipru, acolo unde are un parcurs reuşit la conducerea băncii tehnice a formaţiei Karmiotissa.

Florin Bratu o duce bine în Cipru: ”I-am salvat de la retrogradare. Ideile şi munca mea au fost puse în practică foarte repede”

Florin Bratu o pregăteşte în momentul de faţă pe Karmiotissa, formaţie din Cipru, acolo unde a ajuns la data de 25 martie.

Tehnicianul român face o treabă bună la prima sa experienţă în străinătate ca antrenor, reuşind cinci victorii, un egal şi un eşec în şapte meciuri pe banca celor de la Karmiotissa.

Prin urmare, Bratu este apreciat de conducerea echipei din Cipru şi a explicat cum îi motivează pe jucători să joace la nivelul aşteptat de acesta.

”M-am înhămat la o treabă dificilă atunci când am venit, dar mă bucur că echipa este bine în momentul ăsta, că i-am salvat de la retrogradare. Ideile şi munca mea au fost puse în practică foarte repede, iar jucătorii şi oamenii din conducerea clubului sunt bucuroşi.

Eu sunt aici cu Bogdan Andone, care e antrenorul lui Apollon Limassol, fostă campioană a Ciprului. Sperăm ca prin rezultatele noastre să deschidem şi alte uşi pentru jucătorii sau antrenorii din România. Avem nevoie ca munca noastră să fie recunoscută.

Mă lupt cu jucătorii, că au senzaţia asta de a se relaxa, văzând aici doar mare, doar lucruri frumoase, probabil au tendinţa de a se relaxa. Să ştiţi că în timpul antrenamentului îi mănânc, nu-i las. După aia pot să facă ce doresc”, a declarat Bratu, conform Antena Stars.

În cariera de antrenor, Florin Bratu le-a mai pregătit pe Dinamo, Aerostar, AFC Turris, Concordia Chiajna şi România U21.

Karmiotissa a reuşit patru victorii la rând şi ocupă locul 3 în play-out-ul campionatului din Cipru, cu 46 de puncte.

Afla mai multe despre: florin bratucipru 

viewscnt
Articole similare