Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Gardoş a rememorat ”cel mai tare moment” din cariera sa. Nu Messi, ci întâlnirea cu alt jucător l-a emoţionat: ”De 100 ori aleg asta” | EXCLUSIV

Florin Gardoş a rememorat ”cel mai tare moment” din cariera sa. Nu Messi, ci întâlnirea cu alt jucător l-a emoţionat:  ”De 100 ori aleg asta” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Florin Gardoş s-a retras din activitatea de fotbalist profesionist în urmă cu aproape trei ani, dar se poate lăuda cu nişte meciuri în care a marcat adversari de clasă mondială. Fostul fundaş al FCSB-ului a dezvăluit care a fost meciul în care şi-a întâlnit unul dintre idolii din copilărie.

Gardoş nu va uita niciodată întâlnirea cu Ronaldo Nazario: ”A fost cel mai tare jucător din generaţia mea”

Pe 8 iunie 2011, România a disputat un meci de gală contra Braziliei, la Sao Paolo. Partida va rămâne în istorie drept ultimul meci în culorile ”Selecao” pentru ”Fenomenul” Ronaldo, omul pe care Jose Mourinho îl consideră ”cel mai bun fotbalist din istorie”.

Cu multe kilograme în plus, dar cu acelaşi zâmbet cu care a intrat în inimile microbiştilor, Ronaldo a intrat pe teren în minutul 31 al meciului, la scorul de 1-0 pentru Brazilia, însă Tătăruşanu i-a spulberat de două ori visul ”grăsuţului” de a marca la ultimul lui meci. În uralele fanilor, fostul Balon de Aur a ieşit de pe teren la finalul primei reprize, ovaţionat de toţi conaţionalii săi, dar şi de jucătorii României.

Florin Gardoş a rememorat meciul cu Brazilia la Sport Cast cu Sile, un Podcast Orange Sport realizat de Silviu Tudor Samuilă.

”Chiar azi discutam cu cineva despre Ronaldo. Este unul dintre cele mai tari momente din cariera mea. Generaţia asta vorbeşte mult despre Messi şi Cristiano Ronaldo, dar el (n.r. Ronaldo Nazario) a fost cel mai tare din generaţia mea.

”Aveam un tricou cu Ronaldo de pe vremea când juca la Inter. Am văzut o statistică, el (n.r. Ronaldo) a câştigat Balonul de Aur la 19 ani. Închipuie-ţi ce ar fi acum să câştige Balonul de Aur un jucător de 19 ani”, a spus Florin Gardoş, la Sport Cast cu Sile.

În 2014, România a primit pe Arena Naţională vizita Argentinei. Deşi l-a avut adversar pe Leo Messi, Florin Gardoş a recunoscut că a fost mult mai mişcat de întâlnirea cu Ronaldo.

”Aici (n.r. la meciul contra Argentinei) nu am simţit impact, cu toate că tot meci amical a fost. De 100 ori aleg poza şi momentul celălalt (n.r. amicalul cu Brazilia). A fost şi ăsta un moment important. Mi-ar fi plăcut să fie un meci cu altă miză, dar chiar şi aşa, erau Aguero, Messi, Di Maria...”, a spus Florin Gardoş, la Sport Cast cu Sile.

Afla mai multe despre: româniaechipa naţionalăflorin gardoşronaldo nazarioleo messi 

viewscnt
Articole similare