Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Gardoş, indignat de ce face un antrenor din Superliga: "Am văzut imaginile. E mai multă oboseală, de ce să faci asta?" EXCLUSIV

Florin Gardoş, indignat de ce face un antrenor din Superliga: "Am văzut imaginile. E mai multă oboseală, de ce să faci asta?" EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Fostul fundaş central de la FCSB, Universitatea Craiova sau Southampton, Florin Gardoş, nu este de acord cu metodele de pregătire ale unui antrenor actual din Superliga.

Florin Gardoş, printre cei care nu sunt de acord cu cantonamentele montane ale lui Dorinel Munteanu

Se înmulţesc părerile contra metodelor de pregătire ale lui Dorinel Munteanu. După MM Stoica şi Adrian Mutu, care a primit o replică dură din partea "neamţului", acum Florin Gardoş a spus public că nu este de acord cu cantonamentele montane propuse de antrenorul Oţelului Galaţi. 

Florin Gardoş a văzut imaginile cu fotbaliştii Oţelului alergând pe străzi şi prin zăpada de la Vatra Dornei şi a tras concluziile, mai ales după cei patru ani petrecuţi în Premier League, la Southampton.

"Am văzut imaginile. Spun sincer, mi se pare că e mai multă oboseală decât pregătire. Asta e viziunea mea, aşa văd eu fotbalul, am făcut şi licenţa C, chiar dacă nu mă pasionează antrenoratul, dar n-am vrut să pierd timpul până mi-am găsit drumul. 

Dacă ţările astea care au dat şi dau tineri au o anumită strategie care dă rezultate, precum Germania... La EURO 2000, Germania a terminat ultima în grupa cu România. După acel moment, Germania a luat măsuri, au apelat la specialişti din Belgia şi au făcut câte ceva. 

De ce să nu replici modelul ăla? Dacă UEFA îţi dă la licenţa C anumite direcţii în care să mergi şi să creşti copiii, de ce să nu faci chestia asta? 

De ce să mergi pe modalitatea noastră românească care evident că nu mai dă roade? Eu vorbesc strict de copii. Metoda asta cu alergatul prin zăpadă nu mai e de actualitate", a declarat Florin Gardoş la SportCast cu Sile

După 22 de etape, Oţelul Galaţi este pe locul 10, cu 27 de puncte, iar în primul meci oficial din 2024, din Superliga, a remizat cu FC Voluntari, scor 1-1. 

 

Afla mai multe despre: florin gardosdorinel munteanudorinel munteanu otelul galaticantonament montan dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare