You are here:

Florin Maxim a descoperit punctul forte al lui Paksi. Cum va specula Corvinul: ”Asta i-am atenţionat pe băieţi”

Florin Maxim a descoperit punctul forte al lui Paksi. Cum va specula Corvinul: ”Asta i-am atenţionat pe băieţi”

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul celor de la Corvinul Hunedoara, Florin Maxim (43 de ani), a prefaţat duelul cu Paksi FC, din primul tur preliminar din Europa League.

Florin Maxim şi-a atenţionat echipa: ”Aşteptările sunt mari”

Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României în 2024 şi a obţinut accederea în tururile preliminare din Europa League. În prima rundă o va întâlni pe formaţia Paksi, din Ungaria.

La o conferinţă de presă premergătoare partidei, Florin Maxim a subliniat faptul că el şi elevii săi trebuie să fie foarte atenţi în această ”dublă” cu echipa din ţara vecină.

”Ne aşteaptă un meci european, aşteptările sunt mari. Ştim că întâlnim o echipă bună din campionatul trecut din Ungaria, s-a clasat pe locul 2 şi a câştigat Cupa.

Ştim că în componenţa echipei sunt doar jucători maghiari, sunt o echipă unită. Au arătat-o prin parcursul lor, prin rezultatele obţinute. Dar şi noi avem atuurile noastre şi vrem să speculăm acest lucru.

Normal că ne-ar bucura o victorie, dar vedem după meci. Jucăm împotriva unei echipei puternice a campionatului maghiar de fotbal. Ce vom obţine, vom vedea după cele 90 de minute.

Pe Paksi i-am văzut doar pe video, dar vă pot spune un lucru. Este o echipă foarte combativă, articulată, cu identitate, ştie ce îşi propune. O echipă care în finala Cupei, după ce a luat cartonaş roşu în minutul 34, a stat în picioare împotriva celor de la Ferencvaros, care este un colos, ştim şi noi. Nu poate decât să tragă acel semnal de alarmă. 

E o echipă foarte combativă şi asta i-am atenţionat pe băieţi de când am văzut că o să jucăm împotriva ei. E o echipă foarte arţăgoasă şi drept dovadă stau rezultatele din sezonul trecut”, a declarat Florin Maxim, înaintea meciului.

Returul dintre Corvinul şi Paksi este programat săptămâna viitoare, tot joi. Recent, hunedorenii au pierdut Supercupa României în favoarea campioanei FCSB.

Afla mai multe despre: corvinulflorin maximeuropa league 

viewscnt
Articole similare