Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pârvu se felicită pentru modul în care a pregătit partida cu U Craiova 1948: ”Mă bucur că am fost inspirat!”

Florin Pârvu se felicită pentru modul în care a pregătit partida cu U Craiova 1948: ”Mă bucur că am fost inspirat!”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Petrolul Ploieşti a obţinut o victorie mare, vineri seară, în Bănie, împotriva celor de la U Craiova 1948, scor 1-0 (0-0), într-o partidă din etapa a 2-a din play-off-ul Superligii.

Florin Pârvu, la finalul partidei cu U Craiova 1948: ”Mă bucur că am fost inspirat azi”

Florin Pârvu, un antrenor fericit. Tehnicianul petroliştilor a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi, după victoria importantă obţinută pe ”Ion Oblemenco”.

Cu toate acestea, antrenorul ”lupilor galbeni” este conştient că a câştigat doar o ”luptă”, din nouă, iar ”războiul” continuă în play-out.

Au fost pe antibiotic, iar meritul e al lor, îi felicit că au crezut în victorie până la final. Ţicu este în creştere foarte mare de la meci la meci, mă bucur că a şi marcat, dar e important că azi am făcut un meci bun şi am luat cele 3 puncte.

Ştiam ce ne aşteaptă, am făcut o analiză foarte bună, ei au jucători buni, care, dacă le dai spaţii, joacă. Dar noi am interpretat foarte bine faza defensivă, au respectat ce le-am cerut. Aş vrea să remarc tot grupul de jucători, pentru că acum s-a creat un grup foarte bun, avem atitudine bună, sunt uniţi în vestiar.

Mă bucur că am avut inspiraţie să îl mut pe Borţa fundaş dreapta şi pe Seniko mai sus, ştiam că putem să îi surprindem, pentru că se deschid. Mai sunt jocuri şi nu trebuie să fim superficiali, din contră, să muncim mai mult şi vom pregăti foarte bine meciul cu Mioveniul.

Aşa pare, dar vă spun sigur şi nu e un cliseu, că play-out-ul e foarte disputat, echipele sunt sensibil egale, punctele sunt apropiate, orice victorie şi orice înfrângere te pot pot duce fie sus, fie jos în clasament. Dar vă spun că am obţinut o victorie foarte mare.

Noi am interpretat foarte bine, am ştiut cum să îi blocăm, nu au avut spaţiu. Felicitări, vin după o săptămână grea cu jucători care vin după probleme medicale”, a declarat Florin Pârvu, la finalul partidei cu U Craiova 1948.

Clasament Liga 1, play-out

Afla mai multe despre: banieflorin parvuvalentin ticu 

viewscnt
Articole similare