Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan continuă ofensiva împotriva FCSB: ”A încălcat legea! Trebuie să piardă meciul cu Dinamo la masa verde”

Florin Talpan continuă ofensiva împotriva FCSB: ”A încălcat legea! Trebuie să piardă meciul cu Dinamo la masa verde”

Fotbal

Comentarii

Florin Talpan este hotărât să-şi continue asaltul împotriva rivalilor de la FCSB.

Juristul celor de la CSA Steaua consideră că FCSB ar trebui să piardă derby-ul cu Dinamo la ”masa verde”, scor 0-3, deoarece nu a anunţat Jandarmeria, din postura de gazdă, pe ce arenă se va juca duelul, cu cinci zile înaintea fluierului de start.

Florin Talpan cere ca FCSB să piardă derby-ul cu Dinamo la ”masa verde”

Într-un final, se pare că partida se va juca pe ”Arcul de Triumf” din Bucureşti. Cu toate acestea, legea 4/2008 a fost încălcată, deoarece mai sunt trei zile până la meci, nu cinci cum scrie în lege.

În plus, Florin Talpan continuă să-i ceară lui Gigi Becali achitarea prejudiciului de 37 de milioane de euro, pentru folosirea ilegală a mărcii şi brandului ”Steaua”.

Având în vedere că cei de la FCSB au încălcat legea 4/2008 şi pentru că nu au anunţat în termen de 5 zile jandarmeria, trebuie să piardă meciul cu Dinamo «masa verde». FCSB – Dinamo trebuie să fie 0-3!

Clubul STEAUA a demonstrat că este de buna-credinţă. FCSB nu a fost de bună-credinţă. A văzut toată ţara şi toată lumea cum oficialii FCSB încalcă zi de zi deciziile definitive pronunţate de Înalta Curte de Casaţie si Justiţie. Înalta Curte de Casaţie si Justiţie a stabilit limpede că FCSB a folosit ilegal numele si marca Steaua.

Instanţele de judecată le-a interzis celor de la FCSB să folosească numele Steaua sau Steaua Bucureşti. Lor nu le pasă de lege, nu le pasă de Justiţie, nu le pasă de nimic. Tot ce vor ei este să fure identitatea clubului Steaua, sa îşi asocieze imaginea cu brandul Steaua, să profite de pe urma brandului Steaua, să mintă suporterii ca ei sunt Steaua.

”FCSB nu e Steaua”

FCSB nu este Steaua. FCSB e un club pe care domnul Becali l-a înfiinţat în 2003 în judeţul Ilfov. Asta scrie pe Certificatul lor de Identitate Sportiva. FCSB a folosit ilegal numele şi marca Steaua, iar Gigi Becali va fi obligat să plătească Armatei prejudiciul de 37 milioane euro pe care avocaţii FCSB l-au recunoscut în faţa instanţei. Ei singuri au recunoscut la Tribunal ca FCSB a folosit numele şi marca fără niciun drept.

Justiţia a decis clar şi definitiv: Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu şi-a cedat niciodată numele, marca sau palmaresul. Aţi văzut ce a spus şi domnul Păunescu ieri: până şi el a recunoscut că FCSB nu este Steaua.

Asociaţia AFC Steaua înfiinţată în 1998 avea doar drept de folosinţă, nu a fost niciodată proprietar al mărcii, al numelui şi palmaresului. Deci nu avea cum să cedeze marca, numele şi palmaresul în 2003 către FCSB. Toate acestea au rămas întotdeauna în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, nu au aparţinut niciodată altcuiva”, a declarat Florin Talpan, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin talpanrazboi csa steaua - fcsb 

viewscnt
Articole similare