Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Talpan a anunţat până când FCSB are "interzis" pe Stadionul Steaua! "De asta nu vrem să-l primim". A izbucnit la adresa lui Gigi Becali

Talpan a anunţat până când FCSB are "interzis" pe Stadionul Steaua! "De asta nu vrem să-l primim". A izbucnit la adresa lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Într-o intervenţie înainte ca CSA Steaua să anunţe că negocierile cu FCSB s-au încheiat, Florin Talpan a dezvăluit motivele pentru care se împotriveşte revenirii echipei din Berceni pe arena din Ghencea. Gigi Becali ar trebui să facă eforturi uriaşe, pentru a avea relaţii normale cu conducerea "militarilor".

Florin Talpan a anunţat clar cât timp i-a dat "interzis" lui Gigi Becali cu FCSB pe Stadionul Steaua

CSA Steaua a anunţat, printr-un comunicat, că FCSB nu a avut succes la negocierile pentru închirierea Stadionului Steaua

"Negocierile pentru semnarea contractului de punere la dispoziţie a stadionului „Steaua” au intrat în impas ca urmare a faptului că reprezentanţii clubului FCSB au transmis oficial că nu pot prezenta documentele stabilite de comun acord în procesul verbal de negociere, mai exact poliţa de asigurare acte de vandalism şi biletul la ordin avalizat pentru asigurarea protecţiei gazonului", a transmis CSA Steaua. 

Cu o zi înainte de decizia anunţată, juristul CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan, a pus două condiţii, pentru a nu se împotrivi revenirii FCSB în Ghencea. 

Astfel, FCSB şi suporterii acesteia ar trebui să se dezică de numele Steaua Bucureşti, iar Gigi Becali ar trebui să plătească prejudiciul de 37 de milioane de euro, de pe urma utilizării brandului istoric între 2004 - 2014, după cererea de judecată formulată de CSA la Tribunalul Bucureşti. 

"Nu se va semna niciun contract. Am muncit 22 de ani şi nimeni din cadrul MApN nu poate face presiuni peste noi ca să închiriem baza sportivă, care e a Clubului Sportiv al Armatei Steaua, şi să-l lăsăm pe Gigi Becali, care e de rea credinţă, şi care vrea să ne fure identitatea să vină să joace în Ghencea. Ei vor veni în Ghencea, suporterii lor, şi vor striga că ei sunt Steaua. De asta nu vrem să-l primim pe Gigi Becali în Ghencea. Nu se înţelege lucrul ăsta? Am fost foarte clar în postările de pe Facebook. 

Cine e Gigi Becali? Gigi Becali a făcut atât rău şi a adus acel prejudiciu statului de 37 de milioane de euro, pe care trebuie să-l plătească. S-a făcut un pas foarte mare, am câştigat la Tribunalul Bucureşti, deci el trebuie să plătească prejudiciul pe 10 ani. 

(n.r. - Până nu va plăti prejudiciul nu închiriaţi stadionul către FCSB?) Nu are ce căuta, bineînţeles. Ei se laudă cu palmaresul nostru pe site-ul lor. Păi, cum să aibă ce căuta pe stadionul nostru?", a declarat Florin Talpan pentru Fanatik, după ce juristul CSA Steaua a fost la negocierile cu Valeriu Argăseală

Adio, Ghencea! LPF a confirmat unde se joacă FCSB - Dinamo

Primul derby dintre FCSB şi Dinamo, după o pauză de un sezon, întrucât "câinii" au evoluat în Liga 2, va avea loc în acest weekend. 

FCSB - Dinamo are loc sâmbătă, de la 21:30, în etapa a doua a Superligii, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Conform declaraţiei secretarului general al LPF, Justin Ştefan, FCSB - Dinamo se va juca pe arena de la Arcul de Triumf. De asemenea, oficialul LPF a spus că nu există riscul amânării derby-ului. 

Afla mai multe despre: florin talpangigi becalifcsb stadionul steauafcsb ghenceafcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare