Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Oficialul LPF a anunţat unde se va juca FCSB - Dinamo. ”Este comunicat oficial”

BREAKING NEWS | Oficialul LPF a anunţat unde se va juca FCSB - Dinamo. ”Este comunicat oficial”

Superliga

Comentarii

Meciul FCSB - Dinamo nu se va juca în Ghencea. După negocieri care s-au întins pe mai multe zile, CSA Steaua şi FCSB nu au ajuns la un numitor comun, astfel că derby-ul dintre vicecampioana României şi Dinamo nu se va disputa în ”Templul fotbalului românesc”.

Justin Ştefan, secretarul general al LPF, a confirmat pentru Orange Sport că derby-ul dintre FCSB şi Dinamo din etapa a doua a Superligii se va disputa pe ”Arcul de Triumf”.

Oficialul LPF a anunţat unde se va juca FCSB - Dinamo

Da, da, se va juca pe Arcul de Triumf. Este comunicat oficial.Era scenariul pe care l-am avut tot timpul în vedere, dacă nu se rezolvă cu Stadionul Ghencea. (n.r. S-a luat în calcul amânarea partidei, în mod real?) Nu, niciodată. Nu există temei regulamentar pentru amânarea acestei partide”,a dezvăluit Justin Ştefan.

Dinamo a evoluat pe ”Arcul de Triumf” în majoritatea meciurilor din sezonul din Liga 2. De asemena, ”câinii” au jucat prima partidă din acest sezon pe arena din sectorul 1, contra Universităţii Craiova, scor 0-2. Cu toate acestea, dinamoviştii vor primi un număr foarte mic de bilete (375), din cauza faptului că echipa oaspete primeşte doar cinci la sută din capacitatea totală astadionului (7500), conform protocolului.

Gigi Becali, prima reacţie după ce a picat varianta Ghencea. Patronul FCSB-ului a răbufnit în urma negocierilor ratate

Contactat de orangesport.ro, Gigi Becali a confirmat că negocierile cu Steaua au eşuat, iar meciul de sâmbătă nu va avea loc în Ghencea. În plus, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că va organiza o conferinţă de presă în cursul zilei de joi pentru a lămuri situaţia.

"Le-am dat toate garanţiile, am avut bilet la ordin, am mai dat încă 250 de mii de euro, dar ei au zis că nu mai vor" , a declarat Gigi Becali pentru orangesport.ro.

Afla mai multe despre: dinamofcsb 

viewscnt
Articole similare