Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător emblematic pentru Steaua exultă după ce varianta Ghencea a căzut pentru FCSB. ”E foarte bine. Mă bucur”

Un jucător emblematic pentru Steaua exultă după ce varianta Ghencea a căzut pentru FCSB. ”E foarte bine. Mă bucur”

Superliga

Comentarii

Meciul FCSB - Dinamo nu se va juca în Ghencea. După negocieri care s-au întins pe mai multe zile, CSA Steaua şi FCSB nu au ajuns la un numitor comun, astfel că derby-ul dintre vicecampioana României şi Dinamo nu se va juca în Ghencea.

Tudorel Stoica, omul care a evoluat timp de 15 pentru Steaua, s-a declarat mulţumit de faptul că echipa finanţată de Gigi Becali nu va juca derby-ul cu Dinamo în ”Templul fotbalului românesc”.

Un jucător emblematic pentru Steaua exultă după ce varianta Ghencea a căzut pentru FCSB 

Fostul mijlocaş al ”militarilor” a câştigat alături de Steaua şapte titluri de campion al României, cinci cupe, dar şi Liga Campionilor şi Supercupa Europei în 1986.

"Atât timp cât FCSB a dat în judecată clubul Steaua pentru a-i deposeda de marcă, palmares, nume, mă gândesc că e normal să se judece. Să te judeci cu cineva şi să vrea să intre în casa ta mi se pare cam mult. E foarte bine, eu mă bucur că nu se joacă pe Ghencea, aşa e corect din punctul meu de vedere", a declarat Tudorel Stoica, într-un interviu acordat pentru iamsport.ro.

Cu ocazia meciului dintre Steaua şi Oţelul Galaţi, disputat pe data de 7 mai a anului curent, Steaua l-a premiat pe Tudorel Stoica, cu ocazia aniversării a 37 de ani de la triumful roş-albaştrilor de la Sevilla din Liga Campionilor.

Gigi Becali, prima reacţie după ce a picat varianta Ghencea. Patronul FCSB-ului a răbufnit în urma negocierilor ratate

Contactat de orangesport.ro, Gigi Becali a confirmat că negocierile cu Steaua au eşuat, iar meciul de sâmbătă nu va avea loc în Ghencea. În plus, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că va organiza o conferinţă de presă în cursul zilei de joi pentru a lămuri situaţia.

"Le-am dat toate garanţiile, am avut bilet la ordin, am mai dat încă 250 de mii de euro, dar ei au zis că nu mai vor" , a declarat Gigi Becali pentru orangesport.ro.

Afla mai multe despre: steauafcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare