Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-am întors acasă". Reacţia lui Iulian Miu, după ce FCSB a ratat revenirea în Ghencea. Mesajul publicat de oficialul CSA Steaua

"M-am întors acasă". Reacţia lui Iulian Miu, după ce FCSB a ratat revenirea în Ghencea. Mesajul publicat de oficialul CSA Steaua

Steaua

Comentarii

CSA Steaua Bucureşti a anunţat stadiul negocierilor cu FCSB pentru disputarea meciului cu Dinamo, iar Iulian Miu a distribuit comunicatul oficial al "militarilor". De asemenea, textul a fost însoţit de o poză cu un mesaj.

A reacţionat şi Iulian Miu, după ce CSA Steaua a ţinut-o departe pe FCSB

FCSB şi-a luat adio pentru moment de la Stadionul Steaua. Negocierile pentru sosirea echipei finanţate de Gigi Becali în Ghencea s-au oprit, după ce părţile nu s-au înţeles asupra contractului. 

CSA Steaua Bucureşti a oferit un comunicat oficial, după ce şi Gigi Becali a reacţionat

Pentru Orange Sport, secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a confirmat că FCSB - Dinamo va avea loc pe arena de la Arcul de Triumf. De asemenea, oficialul LPF a susţinut că nu s-a pus problema amânării derby-ului. 

Iulian Miu, cel care declara că va demisiona de la CSA Steaua dacă FCSB ajunge pe stadionul din Ghencea, a reacţionat după ultimele veşti. 

Iulian Miu a publicat comunicatul Stelei şi a pus o poză cu el pe terenul de joc, alături de textul: "M-am întors acasă". 

Iulian Miu anunţa ce se va întâmpla cu Steaua, dacă promovează în Superliga

"Dacă oprim finanţarea de la stat, oprim sportul în România, oprim tot, emisiunile, iar eu mă duc la sapă. S-o facă acum (n.r. - să se adopte schimbarea legii). Dacă eşti pe locul al doilea, de ce nu? Joci fotbal, ai stadion. 

Lasă-ne să promovăm, dă-ne voie şi o să vină sponsorii. Sponsori care pot sponsoriza... Pot veni şi 5.000. Cu cinci milioane de euro pot sponsoriza.

(n.r. Vă creşte bugetul la cât?) Nu, nu, nu-l creşte bugetul (n.r. - MApN). Vin sponsorii. Mulţi bani se duc acum în academie, se fac lucruri importante. (n.r. - Dacă echipa promovează, bugetul nu se va tripla?) Nu! Poate adaugă... Ar mai fi 1.7 milioane de euro din drepturile TV, plus sponsorizări", declara Iulian Miu, pentru Orange Sport

Afla mai multe despre: iulian miucsa steaua fcsbfcsb pe stadionul steauafcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare