Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan, declaraţie savuroasă: ”Din cauza unui termen, nu am mai plecat cu prietena mea în Grecia. A mers singură!”

Florin Talpan, declaraţie savuroasă: ”Din cauza unui termen, nu am mai plecat cu prietena mea în Grecia. A mers singură!”

Fotbal

Comentarii

Juristul celor de la CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan, a recunoscut că a făcut multe sacrificii pentru a-şi apăra clubul şi pentru a-şi păstra intact blazonul.

Florin Talpan a fost întrebat de reporteri dacă mai are şi alte pasiuni în afara locului de muncă, însă răspunsul a fost unul total neaşteptat.

Florin Talpan, un jurist dedicat total

Juristul Armatei a recunoscut că a fost nevoit să renunţe la un sejur alături de iubita sa, Elena, pentru a fi prezent la unul dintre procesele avute cu FCSB, pentru palmaresul Stelei.

Florin Talpan a lăsat-o pe prietena sa să meargă singură în vacanţă, chiar dacă acest lucru a născut tensiuni mari la nivelul cuplului.

Nu. Îmi amintesc cu mare neplăcere, poate de asta mă şi motivează atât de mult dosarul acesta cu Curtea de Apel, trebuia să plec pentru că luase prietena mea să mergem într-o excursie în Grecia. Problema este că aşa s-a nimerit şi s-a pus termenul în ziua în care trebuia să plec, aveam termen cu palmaresul.

Şi datorită acestui lucru nu am mai plecat. A plecat singură pentru că am ales să apăr clubul Steaua. Şi acum avem discuţii pe chestia asta, că ai renunţat la Grecia pentru… De multe ori am reproşuri şi mi se recomandă să las mai la o parte dosarele astea.

Dar vreau să câştig palmaresul şi după aceea vom vedea ce mai facem. Dacă nu va mai fi nevoie de mine, eu sunt dispus să şi plec de acolo pentru că e prea mare mizerie”, a spus Florin Talpan, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: florin talpangrecia 

viewscnt
Articole similare