You are here:

Florinel Coman, condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare. A recunoscut că a condus cu un permis fals şi a dezvăluit cât a plătit pentru el

Florinel Coman, condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare. A recunoscut că a condus cu un permis fals şi a dezvăluit cât a plătit pentru el

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (26 de ani) a primit 11 luni de închisoare, după ce a fost prins cu un permis de conducere fals în urmă cu trei ani.

Florinel Coman, 11 luni de închisoare cu suspendare! Şi-a recunoscut faptele şi cât a plătit pentru permis

Florinel Coman a fost prins de poliţie, în februarie 2021, la volanul unui Audi A7, gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe ”Autostrada Soarelui”, deşi limita de viteză era de 130 de  kilometri pe oră.

Omenii legii au constatat că fotbalistul de atunci al FCSB-ului nu are permis de conducere legal, ci unul fals, obţinut în Ucraina, astfel că pe numele lui Coman a fost întocmit un dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, întrucât verificarea s-a făcut în judeţul Călăraşi.

În aprilie 2024, deci la mai bine de trei ani distanţă, Florinel Coman a făcut un acord de recunoaştere în cadrul căruia a menţionat, potrivit Gândul, că permisul pe care l-a arătat poliţiştilor rutieri era fals şi fusese cumpărat online pentru suma de 1.500 de euro.

Astfel, în urma acestui acord de recunoaştere, Coman a fost condamnat, pentru trei capete de acuzare, la 11 luni de închisoare cu suspendare, notează sursa citată.

În urma datelor din dosar, internaţionalul român a primit 9 luni pentru conducerea unui vehicul fără permis, 2 luni pentru uz de fals şi 4 luni pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

”În temeiul art. 38 Cod pen. rap. la art. 39 alin. 1, lit. b) Cod pen. aplică inculpatului Anonimizat 1 (n.r. Florinel Coman) pedeapsa rezultantă a închisorii de 11 luni (determinată ca urmare a adăugării la pedeapsa cea mai grea, a închisorii de 9 luni, a unei treimi din celelalte pedepse, respectiv 1/3 din 6 luni -2 luni)”, se arată în decizia instanţei judecătoreşti.

Mai mult, fotbalistul a fost obligat să presteze şi 30 de zile de muncă în folosul comunităţii la Direcţia Educaţie Cultural – Sportivă şi Îngrijiri Comunitare din oraşul Voluntari, să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Ilfov, să primească vizitele consilierului de probaţiune, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, să urmeze un program de reintegrare socială şi condamnat să achite şi cheltuielile judiciare, care au fost evaluate la 1.000 de lei.

Totuşi, una dintre condiţiile impuse de instanţă nu va putea fi îndeplinită de Florinel Coman, care a cerut să fie iertat de obligaţia de a se prezenta la Serviciul de Probaţiune deoarece în prezent este legitimat în Qatar, la clubul Al Gharafa.

Cotat la şapte milioane de euro, Coman a jucat patru meciuri şi a marcat două goluri pentru echipa din zona Golfului la care a ajuns după transferul de la FCSB.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbromaniaechipa nationalapermis de conducere 

viewscnt
Articole similare