You are here:

"Gigi Becali are dreptate!" Intervenţie de ultim moment, după controversa iscată la transferul lui Daniel Bîrligea spre FCSB

"Gigi Becali are dreptate!" Intervenţie de ultim moment, după controversa iscată la transferul lui Daniel Bîrligea spre FCSB

FCSB

Comentarii

Luni după-amiază, Gigi Becali a anunţat triumfător transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB, de la CFR Cluj. Afaceristul a prezentat cifrele trecerii atacantului la FCSB, însă lucrurile s-au schimbat la câteva ore distanţă.

Dan Şucu a intrat pe fir şi încearcă să-l transfere pe Daniel Bîrligea la Rapid Bucureşti, deşi atacantul de la CFR Cluj era aşteptat marţi să semneze cu campioana României. 

Concret, acţionarul din Giuleşti speră să profite de impasul apărut între Gigi Becali şi impresarul lui Daniel Bîrligea. Deşi afaceristul susţinea că detaliile finale sunt doar o formalitate, părţile nu s-au pus de acord la durata contractului şi nici pentru clauza de transfer, unde există o discrepanţă mare.

Constantin Zotta a vorbit despre negocierile dintre Gigi Becali şi impresarul fotbalistului celor de la CFR Cluj, negocieri care au stagnat în urma unor neînţelegeri.

Constantin Zotta: "Este o investiţie, vrei să o înmulţeşti, vrei să vinzi mai scump"

"E un jucător cu potenţial pe care dai o sumă foarte mare pentru fotbalul românesc, să semnezi doar pe trei ani îţi asumi un mare risc, după trei ani poate să plece liber. Aici cred că Gigi Becali are dreptate, gândeşte-te Real Madrid, semnează cu vreun jucător pe trei ani?

Este o investiţie, vrei să o înmulţeşti, vrei să vinzi mai scump, fac aici trecerea către suma de transfer, cinci milioane e relativ puţin, clauza de reziliere. La modul la care au crescut sumele de transfer în toate pieţele, e un atacant cu potenţial, joacă la echipa naţională, iar după trei ani o să aiba 25-26 ani, cinci milioane aşa zboară, el merge pe parcursul pe care a mers în ultimii 2-3 ani.", a declarat Constantin Zotta, la Prima Sport.

Basarab Panduru a evidenţiat rapiditatea cu care s-au desfăşurat negocierile dintre Gigi Becali şi Neluţu Varga.

"Totul a părut aşa, o glumă, cum face Gigi. Dau 1.500.000 pe Bîrligea, şi nu mai ştiu ce îi dau, 20% la următorul transfer. Gigi şi Varga s-au înţeles, gata, dau 2.000.000, 15%, parcă totul a fost aşa, foarte rapid.

Cristi Balaj spunea că toţi jucătorii sunt de vânzare dar nu i-am da la FCSB, şi aşa s-a rezolvat transferul şi a ajuns la FCSB. FCSB făcea o afacere cu Bîrligea, de când a ajuns la CFR a tot luat-o în sus, cu nebunia asta a lui de a se bate pentru fiecare minge. 2.000.000 în România sunt ceva bani.", a spus Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: cfr clujdaniel birligeadan sucugigi becalifcsbrapidsuperliganelu vargaconstantin zottabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare