You are here:

Bogdan Cosmescu nu este convins de U Cluj, deşi "şepcile roşii" sunt pe primul loc în Superliga: "Nu îmi place, nu au un joc de locul 1"

Bogdan Cosmescu nu este convins de U Cluj, deşi "şepcile roşii" sunt pe primul loc în Superliga: "Nu îmi place, nu au un joc de locul 1"

U Cluj

Comentarii

U Cluj s-a impus în faţa celor de la Dinamo cu scorul de 1-0 şi rămân lideri în Superliga, înaintea pauzei pentru meciurile echipelor naţionale.

"Şepcile roşii" au obţinut o nouă victorie în Superliga. Liderul surpriză din Superliga s-a impus la limită în faţa celor de la Dinamo cu scorul de 1-0. Bic a înscris un gol deviat în repriza a doua a partidei de pe Cluj Arena.

Dinamo a reuşit să pună presiune în prima repriză a duelului, dar Gertmonas, alături de coechipierii săi din apărare au reuşit să menţină poarta intactă. Bogdan Cosmescu nu este convins de jocul celor de la U Cluj, deşi formaţia lui Ioan Ovidiu Sabău ocupă prima poziţie în clasament.

Bogdan Cosmescu: "Sunt tare curios să îi văd în Giuleşti etapa viitoare"

"U Cluj nu are un joc de locul 1, nu îmi place ce joacă Universitatea Cluj, este un fel de Dan Petrescu, au experienţă. Sunt tare curios să îi văd în Giuleşti etapa viitoare, nu-i văd bine. Cu FCSB au fost slabi, azi meritau să câştige?", a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

U Cluj va avea parte de o deplasare dificilă pe terenul celor de la Rapid, echipă neînvinsă de la instalarea noului antrenor, Marius Şumudică. Giuleştenii au remizat cu scorul de 1-1 pe terenul Universităţii Craiova. Partida de pe Giuleşti va avea loc după revenirea echipelor din pauza pentru partidele echipelor naţionale.

Afla mai multe despre: u clujbogdan cosmescusuperligadinamo 

viewscnt
Articole similare