You are here:

Soţia lui Casemiro nu a mai suportat şi a răbufnit, după Manchester United - Liverpool 0-3. A transmis un mesaj elocvent

Soţia lui Casemiro nu a mai suportat şi a răbufnit, după Manchester United - Liverpool 0-3. A transmis un mesaj elocvent

Premier League

Comentarii

Înfrângerea cu 3-0 suferită de Manchester United pe teren propriu cu Liverpool a fost deosebit de dureroasă pentru mijlocaşul brazilian Casemiro, care a fost înlocuit la pauză şi apoi criticat de experţi şi fani, relatează BBC.

Casemiro, apărat de soţie după ce a fost criticat pentru evoluţia din meciul cu Livepool

Conform jurnaliştilor britanici, acesta a părăsit Old Trafford la pauză, însă Erik ten Hag, managerul celor de la Manchester United, a dezminţit această afirmaţie.

Soţia lui Casemiro i-a luat apărarea soţului său, amintindu-le fanilor de numeroasele trofee pe care acesta le-a câştigat de-a lungul ilustrei sale cariere.

Anna Mariana a postat pe Instagram o fotografie cu colecţia sa de trofee, brazilianul câştigând de cinci ori Liga Campionilor, de trei ori La Liga cu Real Madrid şi, mai recent, Cupa Angliei cu Manchester United.

Ea a postat apoi o fotografie cu jucătorul în vârstă de 32 de ani sărbătorind alături de coechipieri, scriind: „Întotdeauna puternic Casemiro, cel mai mare la Manchester United”.

Casemiro a făcut două greşeli în primele 45 de minute în meciul de duminică de pe Old Trafford, din care Liverpool a marcat.

Fostul apărător al lui Liverpool, Jamie Carragher, a declarat pentru Sky Sports: „Este o imagine tristă să văd ce se petrece acolo”.

„Trebuie să spun că şi-a pierdut un pic încrederea”, a adăugat fostul fundaş al lui Manchester United, Gary Neville.

Casemiro a fost înlocuit la pauză de Toby Collyer, în vârstă de 20 de ani, care şi-a făcut debutul la United.

„Cred că în fotbal toată lumea trebuie să îşi asume responsabilitatea. Sunt sigur că este un mare caracter şi că a câştigat în cariera sa tot ceea ce vă puteţi imagina. Sunt sigur că va continua să contribuie la echipa noastră, iar Casemiro câştigă mereu, aşa că va fi acolo”, a declarat managerul Erik ten Hag.

Afla mai multe despre: manchester united liverpoolcasemirosotie casemiro 

viewscnt
Articole similare