Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman i-a făcut fericiţi pe fanii roş-albaştrilor: ”Au venit să vadă Steaua câştigând un derby cu Dinamo”

Florinel Coman i-a făcut fericiţi pe fanii roş-albaştrilor: ”Au venit să vadă Steaua câştigând un derby cu Dinamo”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani), cel mai important jucător de la FCSB, a tras concluziile după victoria cu Dinamo, la care şi el a contribuit în mod decisiv.

FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, în etapa a doua a noului sezon din Superliga României.

Golurile dueului jucat pe ”Arcul de Triumf” au fost marcate de Coman (30) şi Olaru (35) pentru FCSB, respectiv Gregorio (83) pentru ”câini”.

Florinel Coman i-a făcut fericiţi pe fanii roş-albaştrilor: ”Au venit să vadă Steaua câştigând un derby cu Dinamo”

La finalul meciului, Florinel Coman, autorul primului gol, o execuţie cu stângul, imparabilă pentru portarul advers, a reacţionat şi s-a bucurat de cele trei puncte obţinute de vicecampioana României.

Totodată, ”şeptarul” FCSB-ului a subliniat faptul că un asemenea meci, ”Eternul Derby”, ar fi trebuit să se joace pe un stadion mai mare, cu mulţi suporteri ai celor două echipe în tribune.

”Contează mai puţin pentru mine (n.r.- că a fost desemnat omul meciului), important e că am câştigat în derby. A fost o senzaţie specială să marchez, am jucat pentru suporteri, au venit în număr foarte mare, le dedicăm victoria.

Ne-au motivat acele imagini (n.r. cu suporterii la casele de bilete), pentru că au venit să vadă Steaua câştigând un derby. Sincer, Derby de România trebuia să se joace pe un stadion mare, e meciul campionatului. 

Dinamo a promovat în prima ligă. Ne era dor. Îi felicit pe această cale, au prestat un fotbal bun, dar mai au de lucrat.

Am început de ceva vreme să mă perfecţionez şi cu piciorul mai neîndemânatic. A surprins, n-a surprins, important e că am marcat.

Important e să-mi fac treaba cât mai bine, să câştigăm. De acum începe greul, jucăm din trei în trei zile, dar avem un lot omogen”, a declarat Coman, după meci.

Datorită acestei victorii, FCSB a acumat şase puncte după primele două etape, cu golaveraj 5-2, în timp ce Dinamo nu a obţinut niciun punct până acum.

La meciul de pe ”Arcul de Triumf” au asistat 6.100 de spectatori, printre care şi premierul Marcel Ciolacu.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comanfcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare