Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, liderul FCSB-ului! Ce reacţie a avut după un nou gol crucial pentru vicecampioană: Asta înseamnă să fii fotbalist”

Florinel Coman, liderul FCSB-ului! Ce reacţie a avut după un nou gol crucial pentru vicecampioană: Asta înseamnă să fii fotbalist”

FCSB

Comentarii

Jucătorul formaţiei FCSB, Florinel Coman (25 de ani), a tras concluziile după duelul de pe Arena Naţională, în care acesta a adus victoria roş-albaştrilor cu liderul Superligii, Farul Constanţa.

FCSB a învins-o pe Farul Constanţa, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii. Bucureştenii s-au apropiat la două puncte de constănţeni.

Într-un meci disputat pe ploaie, dar cu ritm şi cu multe faze de poartă, FCSB a deschis scorul dintr-un penalty dictat de Istvan Kovacs după un fault în careu al lui Kiki asupra lui Octavian Popescu. A transformat Compagno, în minutul 34.

La pauză, managerul Farului, Gică Hagi, a schimbat trei jucători şi startul reprizei a adus două goluri.

Mai întâi a marcat Florinel Coman, după o acţiune proprie în careu, în minutul 47.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 51, prin nou intratul Enes Sali, care a profitat de un balon deviat la un şut al lui Mazilu şi a înscris.

Florinel Coman, liderul FCSB-ului! Ce reacţie a avut după un nou gol crucial pentru vicecampioană: Asta înseamnă să fii fotbalist”

La finalul meciului, Florinel Coman, cel care a marcat golul care a însemnat până la urmă trei puncte, a fost bucuros că şi-a putut ajuta echipa şi speră la o victorie şi în derby-ul cu Rapid.

”(n.r. despre golul marcat) Am primit o pasă foarte bună, îi mulţumesc lui Risto, un timing reuşit şi acolo intervine calitatea jucătorului.

Am avut linişte săptămâna asta. Jocul din repriza a doua cu CFR ne-a dat această linişte. E importantă această victorie pentru că vine după un meci bun făcut de noi.

(n.r. e cea mai bună versiune a lui Florinel Coman?) Nu. Pot mai mult de atât. Dacă stai un an pe bară, tot un an ai nevoie să revii la formă maximă. 

Mă bucur că am reuşit să ajut echipa. Sper să o ţin tot aşa. Trebuie să pregătim foarte bine derby-ul cu Rapid. Trebuie să câştigăm pentru suporteri. Nu aştept golul în derby, dar, dacă el mă aşteaptă, nu am ce să fac.

(n.r. cum poate câştiga FCSB campionatul) Cu talent şi determinare. E bine că am câştigat cu Farul, pentru că în următoarea etapă vor juca între ele. Trebuie să ne câştigăm meciurile, suntem la mâna noastră. Vom vedea la final dacă ne-am maturizat. Este un grup bun, care îşi doreşte din ce în ce mai mult.

Asta înseamnă să fii fotbalist, să joci cu atâţia oameni şi le mulţumesc. Ne-au urmat la toate deplasările, şi la Cluj au fost foarte mulţi. Acum îşi doreau să o vadă pe Steaua (n.red. FCSB) câştigând şi asta s-a întâmplat”, a declarat Coman, după meci.

Cu această victorie, FCSB este pe locul 3, cu 37 de puncte, iar Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 39 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbcomansuperliga 

viewscnt
Articole similare