Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman se destăinuie! Care au fost ”cele mai grele momente din carieră” şi ce spune despre plecarea de la FCSB: ”Asta ar fi cea mai mare dorinţă”

Florinel Coman se destăinuie! Care au fost ”cele mai grele momente din carieră” şi ce spune despre plecarea de la FCSB: ”Asta ar fi cea mai mare dorinţă”

FCSB

Comentarii

Ultimii doi ani au fost de coşmar pentru Florinel Coman (25 de ani). Fostul ”preferat” al lui Gigi Becali a fost afectat constant de accidentări şi părea aproape de finalul drumului la Bucureşti. Însă, ”tricolorul” a început să revină uşor, uşor la forma care i-a adus porecla ”Mbappe de România”.

Florinel Coman a fost cel mai important jucător al FCSB-ului în sezonul 2019 / 2020, iar viitorul lui ”Mbappe de România” părea promiţător.

Gigi Becali refuza oferte de 10 milioane de euro pentru ”perla” sa, în speranţa că poate obţine o sumă mai importantă pentru fotbalistul crescut de Viitorul.

Însă, dezastrul a lovit: Coman s-a accidentat şi a început să sufere tot mai rău din cauza a diverse probleme medicale.

De la marea speranţă a lui Gigi Becali, jucătorul de 25 de ani a devenit om uitat la FCSB o perioadă, dar a reuşit să revină la forma de acum doi ani pe finalul ultimului sezon.

Înaintae noii stagiuni, Coman s-a destăinuit şi a recunoscut că accidentările suferite i-au adus ”cele mai grele momente din carieră”.

Întrebat despre plecarea de la FCSB, ”Mbappe de România” a afirmat că nici nu se gândeşte la un transfer şi că este concetrat doar pe a îşi atinge obiectivele la Bucureşti.

Florinel Coman se destăinuie

Cea mai mare dorinţă ar fi să intrăm în grupele Conference League, acesta este cel mai aproape obiectiv şi după să câştigăm şi campionatul. În fiecare an pierdut se acumulează o durere, dar cu atât răzbunarea este şi mai mare.

A fost o perioadă foarte dificilă, am stat mai mult în sală, m-am ocupat mai mult de refacere şi când am intrat cu ceilalţi, ei erau pregătiţi, aveau meciuri în picioare. Da, accidentările au fost cele mai grele momente din carieră. 

Simt că putem ajunge în grupele Conference League pentru că suntem aceiaşi jucători de doi-trei ani, s-a format un grup foarte frumos, un grup care este dornic să facă performanţă, mai ales în Europa.

Nu mă gândesc la niciun transfer, suntem în plin cantonament, suntem în pregătire, trebuie să acumulăm, să ne antrenăm foarte bine. Chiar nu îmi stă gândul la niciun transfer. 

Cu toţii ne-am pregătit foarte bine, am făcut antrenamente foarte bune, am tras cu toţii, aşa că eu cred că vom fi bombă când începe campionatul”, a declarat Florinel Coman, pentru Sport.ro.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare