Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fosta speranţă a lui Manchester United se va duela cu Man, Mihăilă, Nedelcearu şi Marius Marin! Cu cine a ajuns să semneze

Fosta speranţă a lui Manchester United se va duela cu Man, Mihăilă, Nedelcearu şi Marius Marin! Cu cine a ajuns să semnezegalerie foto

Transferuri

Comentarii

Fostul internaţional italian Giuseppe Rossi, în vârstă de 34 de ani, a semnat cu SPAL, din a doua ligă italiană.

Giussepe Rossi era considerat cândva una dintre marile speranţe ale fotbalului italian. La doar 17 ani, Sir Alex Ferguson îl aducea de la Parma la United şi îl anunţa ca un potenţial viitor atacant de top din Premier League.

Italianul nu s-a integrat pe Old Trafford însă şi a fost împrumutat la Newcastle şi înapoi la Parma, înainte ca United să îl vândă la Villareal în vara lui 2007, pentru 10 milioane de euro, după ce îl achiziţionase pentru doar 200.000.

Atacantul şi-a petrecut cea mai de succes parte a carierei alături de ”Submarinul Galben”, echipă ce l-a propulsat şi în atenţia echipei naţionale, pentru care a marcat şapte goluri în 30 de selecţii, între 2008 şi 2014.

Accidentările recurente au fost cele ce au distrus potenţialul lui Rossi, care, deşi era talentat, nu putea să joace prea multe meciuri legate.

Fosta speranţă a lui Manchester United se va duela cu Man, Mihăilă, Nedelcearu şi Marius Marin!

La 34 de ani, atacantul italian are sub 400 de apariţii în carieră, deşi a debutat la seniori în 2005. Practic, în mai bine de 16 ani, Rossi a reuşit să stângă, în medie, nu mai mult de 25 de meciuri pe sezon.

Născut în SUA, Rossi nu a mai jucat la un club italian din 2018, când a evoluat jumătate de sezon la Genoa, dar a fost nevoit să plece din cauza unui control antidoping pozitiv cu dorzolamid.

SPAL este echipa ce a decis să îi mai acorde o şansă fostului internaţional italian, înmânându-i un contract până la finalul actualei stagiuni.

Rossi a mai jucat la Manchester United, Villarreal şi Fiorentina. El a evoluat şi la Real Salt Lake, în Major Soccer League (MSL), din februarie până în noiembrie 2020.

La momentul actual, Giussepe Rossi are o pauză de mai mult de un an de când a jucat ultima oară fotbal, astfel că SPAL va avea o misiune grea cu pregătirea sa fizică.

Afla mai multe despre: giussepe rossi 

viewscnt
Articole similare