Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un internaţional macedonean detaliază cum a ajuns ţara sa să se califice în detrimentul nostru la baraj: ”Şi România are jucători buni, dar noi...”

Un internaţional macedonean detaliază cum a ajuns ţara sa să se califice în detrimentul nostru la baraj: ”Şi România are jucători buni, dar noi...”

Echipa națională

Comentarii

În urma victoriei lui Sepsi cu Academica Clinceni, Stefan Ashkovski a vorbit despre jocul prestat de echipa sa şi despre calificarea ţării sale la barajul pentru Campionatul Mondial.

România a ratat dureros calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial, după ce a eşuat să se impună împotriva Islandei, pe teren propriu.

Dacă ar fi trecut de nordici, ”tricolorii” ar fi încheiat grupa pe locul secund, însă acum trebuie să urmărim Macedonia de Nord la baraj în locul nostru, aşa cum au jucat şi la Euro la Bucureşti, iar noi am stat acasă.

Rezultatul a fost unul foarte dureros pentru România, însă se adaugă listei lungi de dezamăgiri din ultimii 20 de ani. Stefan Ashkovski, internaţional macedonean ce evoluează la Sepsi, a vorbit despre reuşita ţării sale.

Fotbalistul echipei din Sfântu Gheorghe a afirmat că accederea la baraj este o reuşită incredibilă pentru macedoneni şi a pus-o pe seama mentalităţii echipei.

Un internaţional macedonean detaliază cum a ajuns ţara sa să se califice în detrimentul nostru la barajul pentru Campionatul Mondial

2-0 este un rezultat perfect. Sper că vom continua aceste meciuri bune şi în etapele viitoare. Această echipă merită să fie mai sus în clasament.

(n.r. despre calificarea Macedoniei de Nord la baraj) Este un succes mare pentru noi, dar nu vrem să ne oprim aici. Vrem să fim surpriza de la Campionatul Mondial.

Avem o echipă foarte bună. Şi România are jucători buni, dar poate că noi suntem o familie la echipa naţională.

Luptăm mult, pentru că suntem o ţară mică şi vrem să ne facem compatrioţii fericiţi”, a declarat Stefan Ashkovski.

Fotbalistul macedonean se află la Sepsi din această vară, după ce a petrecut doi ani la Botoşani, unde s-a dezvoltat sub conducerea lui Marius Croitoru.

La echipa naţională, Ashkovski a reuşit să strângă 10 meciuri, în care a contribuit doar un asisst, ed obicei jucând fie extremă dreapta, fie fundaş dreapta

Fotbalistul lui Sepsi a apărut în fiecare dintre ultimele cinci partide ale Macedoniei de Nord, însă a fost titular doar într-una, de obicei fiind preferat ca un jucător de impact, introdus de pe bancă.

Afla mai multe despre: stefan ashkovski 

viewscnt
Articole similare