Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jefte Betancor, interviu inedit în Marca! Ce scriu spaniolii despre atacantul Farului: ”Golgheterul din mâinile lui Hagi, Popescu şi Marica”

Jefte Betancor, interviu inedit în Marca! Ce scriu spaniolii despre atacantul Farului: ”Golgheterul din mâinile lui Hagi, Popescu şi Marica”galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Jefte Betancor a oferit un interviu pentru Marca, în care a vorbit despre viaţa la Farul.

Jefte Betancor a semnat cu Farul Constanţa în vară, după un sezon bun la Voluntari. Hagi a fost impresionat de spaniol şi l-a sunat personal pentru a îl aduce pe litoral.

Atacantul a refuzat celelalte oferte pe care le avea, din campionate mai puternice, şi a semnat cu echipa ”Regelui”, primind imediat numărul 10.

Cu nouă goluri în actuala stagiune, Jefte este golgheterul Ligii 1 şi a reuşit deja să egaleze numărul său de reuşite din ultima stagiune.

Spaniolul a impresionat la Ovidiu şi a atras chiar şi atenţia presei din ţara natală, oferind un interviu pentru Marca, intitulat ”Golgheterul din mâinile lui Hagi, Popescu şi Marica”.

Jefte Betancor, interviu inedit în Marca

'Ucigaşul' spaniol al Farulului conduce lupta pentru premiul de golgheter din România, cu nouă goluri. Este pregătit de Hagi, preşedintele său este Popescu, iar Marica face parte din conducere”, au notat jurnaliştii spanioli.

Apoi, Jefte a vorbit despre atacanţii din fotbalul mondial cu care se aseamănă, cum s-a adaptat la viaţa din România şi care sunt planurile sale de viitor, după ce a impresionat la Farul Constanţa.

”Lucrurile merg foarte bine pentru mine... dar mereu vrei să te perfecţionezi şi să ajuţi echipa să crească. Înainte de a începe Liga 1 nu mi-a trecut prin cap că mă voi lupta pentru a fi golgheter, este un vis şi o să lupt din plin pentru el.

De fapt, mă uit mereu la meciurile rivalilor mei să văd dacă marchează sau nu. Pot să dau multe goluri. Cred că am demonstrat-o în ultimii ani. Am marcat de 16 ori în 2019/20, cu Ried, de nouă ori cu Voluntari în sezonul trecut... iar acum am nouă goluri în 15 meciuri. 

Sunt un '9' în profilul lui Benzema sau Lewandowski. Nu-mi place să petrec mult timp între stopperi. Trebuie să ies şi să mă demarc. Sezonul trecut am jucat cu Farul de două ori şi am câştigat cu 1-0 şi 0-1, cu două dintre golurile mele.

Am vrut să fac un salt în aspiraţiile mele şi am primit oferte din Grecia, Israel, Polonia... dar când antrenorul (n.r. Gică Hagi) m-a sunat personal pentru a mă convinge, nu m-am gândit de două ori.

Să-l ai pe Hagi antrenor este uimitor. Este o legendă, înveţi multe şi ştiam că modul lui de a juca, foarte ofensiv, mi se va potrivi”, a declarat Jefte, pentru Marca.

Spaniolii mai notează că Hagi ”nu este singura legendă de la Farul. Proprietari mai sunt Ciprian Marica şi Gică Popescu”. Jefte a vorbit despre susţinerea pe care o oferă preşedintele, fost căpitan la Barcelona, echipei sale.

Este o bucurie. Am mai puţine tangenţe cu Marica, dar Popescu vine la toate meciurile . Ne ​​este mereu foarte aproape. Hagi vrea sa fie cel mai bun. S-a născut să câştige şi asta ne transmite. Obiectivul nostru în acest sezon este de a ajunge în Europa şi, de acolo, mai sus”, a adăugat Jefte.

Jurnaliştii iberici au atras atenţia asupra faptului că atacantul Farului a fost la un pase de a se retrage în trecut, însă a strâns din dinţi şi şi-a continuat drumul pe calea aleasă.

Am avut o mică umflătură. Credeam că mintea mea nu era pregătită să continue. Nu am renunţat, am continuat să joc şi am reuşit să-mi reiau visul. Când am ajuns în Austria am început să lucrez cu un antrenor personal, am propriul meu nutriţionist, agentul meu (n.r. Ivan Cristovinho) este ca fratele meu şi mă ajută”, a mai spus atacantul spaniol.

În final, Jefte a recunoscu că, în ciuda faptului că se simtă bine în România, ar vrea să revină într-o zi în Spania şi să joace în La Liga

Nu ştiu ce ne rezervă viitorul, dar deocamdată am un contract pe doi ani cu Farul. Aş vrea să revin, desigur. Este logic. Este cea mai bună ligă din lume şi voi continua să muncesc pentru a putea atinge nivelul necesar", a concluzionat Jefte.

Afla mai multe despre: jefte betancor 

viewscnt
Articole similare