Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul atacant al Rapidului nu crede că echipa lui Bergodi se poate lupta la titlu. ”Nu au lot” | EXCLUSIV

Fostul atacant al Rapidului nu crede că echipa lui Bergodi se poate lupta la titlu. ”Nu au lot” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid s-a anunţat a fi una dintre candidatele la titlu înainte de startul sezonului, dar primele şase etape din Superligă au arătat că giuleştenii mai au mult de muncă până la cucerirea primului titlu după o pauză de 20 de ani.

Formaţia antrenată de Cristiano Bergodi a înregistrat doar două victorii până acum, ultima chiar împotriva campioanei Farul, scor 3-1. Cu toate acestea, fanii rapidişti nu vor uita prea uşor înfrângerea de pe teren propriu contra rivalei de moarte Petrolul, scor 0-2.  Rapid se află doar pe locul şapte, dar nu poate fi negat faptul că giuleştenii au avut şi foarte mult ghinion. În meciul pierdut cu FC Voluntari, Braun a înscris în propria poartă, iar în derby-ul reamintit cu Petrolul, Oaidă şi Borja Valle au încurcat şi ei porţile, într-un meci în care putem spune că Rapid s-a bătut singură.

Viorel Moldovan nu crede că Rapid se poate lupta pentru titlu!

Invitat în studioul Orange Sport, Viorel Moldovan, fostul jucător şi antrenor al formaţiei de sub Podul Grant, a declarat că nu vede în Rapid o echipă care să se lupte pentru supremaţie în România, deşi oficialii echipei au adus câteva nume sonore în această vară. Borza, Rrahmani, Petrila şi Cătălin Cîrjan sunt doar câteva dintre numele grele care au venit în Giuleşti pentru a transforma Rapidul în una dintre cele mai puternice echipe din Superligă.

”Rapid a început foarte prost acest sezon. După primele cinci jocuri, aveau cinci puncte. Au reuşit să facă opt puncte şi era capital să câştige contra Farului. Era un moment tensionat acolo.  Mai mult de o săptămâna s-au vehicultat fel şi fel de lucruri. Tensiunea este mare la Rapid. Ai anunţat că vrei să câştigi campionatul, automat ştiam că va fi complicat pentru ei. Nu pot să zic că jocul a fost wow, sau că Rapid a convins contra Farului, dar ţinând cont de situaţia asta, erau importante punctele. Nu e uşor nici pentru Bergodi, pentru că a preluat o echipaîă structurată de Adi Mutu.

Au făcut transferuri, au adus jucători interesanţi. Nu îmi dau seama ce vor de fapt, să câştige titlul, sau să construiască o echipă care peste un an, doi, să se bată la câştigarea campionatului. Nici eu nu văd Rapidul să se bată cu acest lot la titlu. Sunt şi aceste fluctuaţii. Poate vor lega câteva victorii, iar apoi o să vină o curbă descendantă. Este tipic pentru Rapid”, a spus Viorel Moldovan , în exclusivitate pentru Orange Sport.

Cristiano Bergodi l-a ironizat pe Gigi Becali: „Noi nu ne pregătim de Champions League!”

Patronul FCSB a declarat în mai multe rânduri că echipa sa este mult prea puternică pentru rivalele din Superligă, motiv pentru care FCSB trebuie lăsată să se pregătească pentru Liga Campionilor. În acest context, Bergodi nu a rămas dator şi a sugerat că Rapidul se pregăteşte să ajungă sus, dar nu prin declaraţii, ci prin muncă şi competenţă.

„Nu avem lot de titlu în acest sezon. Lotul Rapidului este pentru primele trei locuri. Ne putem îndeplini acest obiectiv. Pentru titlu însă este greu în acest an. Dar putem lupta. Cel mai bun lot cred că îl are FCSB, după ce i-a luat pe Djokovic şi Chiricheş.

Dar se poate întâmpla orice, şi CFR Cluj îmi place, la fel Universitatea Craiova. Va fi o luptă strânsă şi noi nu suntem înafara ei. Un club de tradiţie ca al Rapidului a revenit. În fiecare an am făcut un pas înainte, şi ne pregătim, nu pentru Liga Campionilor, cum spune Gigi Becali, ci pentru primele trei locuri. Îmi place când spune ‘Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League’. Glume, ne distrează. Rapid se pregăteşte să ajungă sus, suntem un club de tradiţie”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

 

 

 

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare