Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul căpitan al lui Dinamo ştie care este obiectivul ”câinilor” în Superligă. ”Aşa ar fi cel mai corect”

Fostul căpitan al lui Dinamo ştie care este obiectivul ”câinilor” în Superligă. ”Aşa ar fi cel mai corect”

Superliga

Comentarii

Dinamo a revenit în Liga 1 după un sezon petrecut în eşalonul secund, însă contactul cu Superliga pare greu de digerat pentru elevii lui Ovidiu Burcă.

”Câinii” sunt pe penultimul loc în clasament, cu doar două victorii în nouă etape, iar fanii alb-roşiilor mai au de aşteptat până când îşi vor vedea echipa favorită din nou în elita fotbalului românesc. Fostul căpitan al lui Dinamo, Paul Anton a analizat ascensiunea clubului din ultimul an. În opinia jucătorului legitimat la Gyor, revenirea ”câinilor” a fost impresionantă, iar parcursul slab din acest sezon nu este o surpriză, având în vedere schimbările majore din lot ce s-au produs în această vară.

Paul Anton crede că obiectivul lui Dinamo este salvarea de la retrogradare

”Uşor, uşor, s-a stabilizat situaţia financiară a clubului, asta cred că a fost unul dintre aspectele principale. Din punct de vedere sportiv, au reuşit să revină în prima ligă. Nu e uşor când vin 10-15 jucători şi trebuie să îi aliniezi conform cerinţelor tale. În primul sezon, cred că cel mai corect ar fi să îşi propună menţinerea în Liga 1, pentru a putea construi ceva mai puternic”, a spus Paul Anton, în exclusivitate pentru Orange Sport.

În vârstă de 32 de ani, Paul Anton a evoluat pentru Dinamo în perioada 2015-2017, dar şi în sezonul 2020-2021.  În total a adunat 90 de meciuri, a marcat 14 goluri şi a pasat decisiv de şapte ori. În prezent este legitimat la Gyor, formaţie ce evoluează în prima ligă din Ungaria.

 

 

Afla mai multe despre: dinamopaul antonsuperligă 

viewscnt
Articole similare