Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul golgheter al României, tras pe ”linie moartă” de Edi Iordănescu! A ales banii, dar ratează EURO. ”A plecat să îşi facă viaţa”

Fostul golgheter al României, tras pe ”linie moartă” de Edi Iordănescu! A ales banii, dar ratează EURO. ”A plecat să îşi facă viaţa”

Superliga

Comentarii

Florin Tănase nu mai este o soluţie pentru echipa naţională. Fostul atacant al FCSB-ului a fost convocat de Edi Iordănescu pentru dubla cu Israel şi Elveţia, însă selecţionerul a renunţat la patru jucători, printre care şi Tănase. Astfel, jucătorul lui Al-Okhdood a văzut meciul calificării din tribună, alături de Artean, Racoviţan şi Ştefănescu.

Fostul golgheter al Superligii din 2021 şi 2022 a fost transferat de Al-Jazira de la FCSB în vara anului trecut în schimbul sumei de 3.000.000 de euro. După un sezon în tricoul echipei din Emiratele Arabe Unite, jucătorul crescut de Farul a plecat în Arabia Saudită, la Al-Okhdood.

Din punct de vedere financiar, transferul lui Tănase în străinătate a reprezentat un adevărat succes, însă minutele sale în tricoul echipei naţionale s-au diminuat considerabil. 

Banii arabilor sau naţionala?  MM Stoica îl înţelege pe Tănase: ”A plecat să îşi facă viaţa”

Tănase încasează aproximativ 1.200.000 de euro la actualul său club, de aproximativ patru ori mai mult decât salariul său de la FCSB. Mihai Stoica a discutat despre absenţa sa de la ultimele acţiuni ale echipei naţionale şi nu îl judecă pentru decizia sa, având în vedere diferenţa uriaşă dintre salariile din zona Golfului şi cele din România.

După transferul în Orient, Tănase a bifat doar 25 de minute în tricoul naţionalei.

Silviu Tudor Samuilă: Ai plecat din postura de golgheter al României (n.r. Florin Tănase) şi acum ai ajuns să nu prinzi lotul.

Mihai Stoica: În schimb, contul arată bine. Ştii ce se întâmplă? E mare lucru să îţi reprezinţi ţara la un turneu final, dar nu ştiu dacă ai renunţa la 1.200.000, să joci pe 300.000 să ajungi la EURO. Tu, dacă ai sta pe 1.200.000 (n.r. salariul lui Tănase din Al-Okhdood), ai veni pe 300.000 să joci la Campionatul European? De asta au şi plecat băieţii ăştia în străinătate. Să îşi facă vieţile. 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligă. florin tănasemm stoica 

viewscnt
Articole similare