adplus-dvertising
You are here:

Fotbalistul care l-a dezamăgit pe Panduru în victoria Craiovei cu CFR: ”Trebuie să se schimbe. Nu poţi să ai atitudinea asta” | EXCLUSIV

Fotbalistul care l-a dezamăgit pe Panduru în victoria Craiovei cu CFR: ”Trebuie să se schimbe. Nu poţi să ai atitudinea asta” | EXCLUSIV

Cupa României

Comentarii

În victoria Craiovei cu CFR, Jovan Markovic a dezamăgit, din nou, iar Basarab Panduru i-a transmis jucătorului că trebuie să se mai schimbe pentru a reuşi în fotbal.

CFR Cluj a pierdut meciul cu Craiova cu 1-0, scor cu care câştigase în faţa oltenilor în urmă cu câteva zile, la Cluj însă. Echipele au fost unele complet diferite, cu ambele formaţii dorind să păstreze titularii pentru etapele de campionat. Lyes Houri a marcat unicul gol al partidei, în minutul 53, cu o execuţie superbă. Markovic a fost şi el titular pentru olteni, însă nu a putut influenţa jocul.

Basarab Panduru a evidenţiat prestaţia slabă a fotbalistului Craiovei şi i-a transmis că trebuie să se schimbe. În plus, fostul internaţional român a analizat unde a pierdut CFR-ul partida şi dacă Dan Petrescu a avut dreptate să prioritizeze alte competiţii în faţa Cupei.

Fotbalistul care l-a dezamăgit pe Panduru în victoria Craiovei cu CFR

Cred că trebuie să înţeleagă că trebuie să se schimbe el ca jucător. Nu poţi să ai atitudinea astea. Face totul cu capul în pământ. Să vadă colegii, să vadă pe toată lumea. Trebuie să dai mai multe, după încrederea selecţionerului, încrederea lui Reghecampf. La naţională nu ai cum să ajuţi jucătorii, că nu-i băgăm în formă. Trebuie să se schimbe, trebuie să facă mai mult.

Când vezi echipele, vezi că ceva nu e normal, rezerve... Lucrurile s-au schimbat în repriza a doua, când Craiova şi-a permis să bage cinci titulari şi a câştigat meciul. Petrescu a zis înainte de meci că nu are ce să facă, şi-a asumat. Vor să facă ceva bani din Conference League, trebuie să câştige, şi-a asumat să bage jucători pe care nu îi ştie, a zis şi înainte.

E normal să nu meargă mai nimic. Şi de partea cealaltă m-a surprins primul 11, am crezut că joacă cu echipa bună, s-au gândit mai departe, la meciul cu Dinamo. M-a surprins că au făcut atâtea schimbări, dar au câştigat până la urmă, printr-un şut frumos. Parcă mai degrabă de meciul de luni trebuie să vorbim, că erau titularii.

Faptul că nu joci şi nu joci mult timp... Nu ai cum să faci un 11 să se înţeleagă aşa. Iar s-au bazat pe lovituri libere şi aproape au surprins-o pe Craiova. Faci bani, faci puncte în Conference League, cred că e corect să aibă asta ca prioritate.

Duminică echipa bună, joi echipa bună, nu se poate aşa. Nu cred că o sa facă ceva în grupe. Nu a fost grupă de mulţi bani, dacă te uiţi pe ce loc sunt echipele alea...”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare