adplus-dvertising
You are here:

Fotbalistul de la Dinamo cu care Răducioiu vrea să discute în mod special. A trăit deziluzii pe bandă rulantă: "Mă aştept la mai mult de la el" | EXCLUSIV

Fotbalistul de la Dinamo cu care Răducioiu vrea să discute în mod special. A trăit deziluzii pe bandă rulantă: "Mă aştept la mai mult de la el" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Fostul căpitan al lui Dinamo Bucureşti, Deian Sorescu (24 de ani), va fi luat deoparte de team managerul Florin Răducioiu, care vrea să discute cu jucătorul.

Florin Răducioiu, discuţie decisivă cu Deian Sorescu la Dinamo Bucureşti

Unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lui Dinamo a avut un picaj după începutul bun de sezon. Deian Sorescu nu s-a mai regăsit odată cu schimbările de antrenor şi deteriorarea situaţiei financiare, dar şi sportive, iar Florin Răducioiu vrea să discute cu el, pentru a afla ce se întâmplă. 

Deian Sorescu n-a avut parte de linişte nici cu Mircea Rednic, antrenor care a insistat ca el să joace în atac, în timp ce jucătorul i-a transmis că se simte confortabil ca fundaş dreapta. Fostul căpitan chiar a avut o perioadă liberă din partea "Puriului", în plin sezon, şi a fost deposedat de banderola de căpitan, care i-a revenit lui Gabi Torje. 

"Mă aştept la mai mult de la Sorescu, pentru că e un jucător important, e un jucător care poate să facă diferenţa. O să am, din nou, o discuţie cu el", a declarat noul oficial dinamovist pentru Telekom Sport. 

În această perioadă de mercato, Deian Sorescu poate pleca de la Dinamo, după ce alb-roşii au primit o ofertă din partea vicecampioanei din Polonia. Chiar dacă Flavius Stoican a dezvăluit că jucătorul îşi doreşte să rămână în "Ştefan cel Mare", ar fi şansa lui Sorescu să prindă un transfer care să-i asigure liniştea, după ce la începutul sezonului plecarea sa la FCSB a picat. 

De asemenea, Florin Răducioiu a vorbit şi despre Flavius Stoican, cel care a înregistrat o primă înfrângere la Dinamo, într-un meci de pregătire. 

"Încearcă să îşi imprime propriul stil de joc, mentalitatea. Nu e uşor, avem puţin timp la dispoziţie", a mai spus team managerul dinamovist. 

viewscnt
Articole similare