Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime a făcut anunţul! El este antrenorul pe care îl vrea la Botoşani: ”Ne ocupăm serios, poţi lua un trofeu”

Valeriu Iftime a făcut anunţul! El este antrenorul pe care îl vrea la Botoşani: ”Ne ocupăm serios, poţi lua un trofeu”

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime şi-a manfiestat susţinerea faţă de Marius Croitoru, pe care vrea să îl mai ţină la Botoşani o vreme.

De când a venit la FC Botoşani, Marius Croitoru a reuşit să transforme formaţia moldoveană într-una dintre cele mai redutabile echipe din Liga 1.

Cu transferuri bine gândite şi un fotbal frumos, Botoşani creşte uşor, uşor în statut în fotbalul românesc, iar Iftime este de părere că o mare parte i se datorează antrenorului.

Astfel, patronul de la FC Botoşani vrea să îl mai ţină pe Croitoru la club şi speră chiar să cucerească o cupă cu acesta în anii ce urmează.

Marius Croitoru este antrenorul pe care îl vrea Iftime la Botoşani

Îmi doresc să rămână la mine, nu cred că pot face mai mult. Şi dacă pot face, pot face cu Marius, sunt convins de asta.

În afară de primul antrenor, care a fost Orac, pe toţi antrenorii de la Botoşani i-am adus eu. Doar eu! De foarte multe ori, eu am insistat cu ei să mai rămână.

Ei au spus că pleacă. Eu am vrut ca antrenorul să rămână la mine, nu schimbarea antrenorului îţi rezolvă problema, asta este opinia mea.

Pentru mine e normal ca antrenorul meu să stea multă vreme. Cât timp Marius nu are o ofertă de nerefuzat pentru el din altă parte, cu siguranţă Botoşaniul e cea mai bună opţiune pentru el. Cel puţin încă doi ani de zile e antrenorul meu.

Îmi puneţi întrebări grele. Vă daţi seama că în mintea mea şi a multor oameni de la FC Botoşani există această dorinţă ascunsă. Nu suntem atât de copţi.

Pentru mine, normalitatea este să fim câţiva ani în play-off, adică să fim abonaţi la primele 5-6 locuri. Dacă intrăm în play-off, este cea mai mare bucurie.

Apoi, putem să setăm ceva, uşor, pentru o cupă europeană. Nu avem pregătirea mentală să ne luptăm la campionat, din diverse motive.

Cupa României, da! Ca de fiecare dată, înainte de Cupa României, vorbeam şi cu Marius 'hai, anul ăsta ne ocupăm serios, sunt 3-4 meciuri, poţi lua un trofeu'.

Serios, serios şi ne-a bătut FC Argeş. Până la anul nu mai am de analizat Cupa României. Aşa că mai stau un an şi aştept”, a declarat Valeriu Iftime, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare