Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Răzvan Onea după transferul la Rapid: ”Băieţii m-au primit foarte bine, e o echipă unită, ca o familie”

Prima reacţie a lui Răzvan Onea după transferul la Rapid: ”Băieţii m-au primit foarte bine, e o echipă unită, ca o familie”

Rapid

Comentarii

Răzvan Onea a fost cumpărat de Rapid, de la Poli Iaşi, la începutul perioadei de mercato din iarnă.

Răzvan Onea a revenit în Liga 1, dar nu alături de echipa la care s-a consacrat, ci printr-un transfer la Rapid.

Fundaşul lateral a fost achiziţionat de giuleşteni în schimbul sumei de aproximativ 100.000 de euro şi s-a alăturat deja echipei pregătite de Mihai Iosif.

Ajuns în Giuleşi, Răzvan Onea a oferit un prim interviu după semnarea cu Rapid, vorbind despre Paris, oraşul în care s-a născut, calităţile sale de fotbalist şi atmosfera de la noua echipă.

Prima reacţie a lui Răzvan Onea după transferul la Rapid

Băieţii m-au primit foarte bine, mă aşteptam să fie aşa, ştiam că e o echipă unită. Mi-a spus Daniel Niculae la Bucureşti că aici toată lumea ţine cu toată lumea, este ca o familie şi chiar aşa este.

Părinţii mei au mers la muncă acolo (n.r. la Paris), majoritatea oamenilor de la mine, eu stau la ţară, sunt plecaţi acolo şi s-a întâmplat să mă nasc acolo.

Dar nu am stat o perioadă prea lungă, la nouă luni ne-am întors pentru că fratele meu era acasă şi nu puteam să stăm noi acolo şi el acasă.

Îmi place să merg în Paris, acolo unde m-am născut, să îmi povestească ai mei locul unde m-am născut şi să vizitez oraşul.

(n.r. care sunt calităţile tale din teren?) Cred că inteligenţa e una dintre ele şi viteza. Cred că am o viteză destul de bună. Nu mi pot imagina ce o să fie pe noul Giuleşti pentru că am văzut ce a fost pe vechiul Giuleşti şi a fost în Liga 3 şi a fost superb.

E greu să descrii în cuvinte ce se va întâmpla la meciul de debut pe noua arenă. Mi se zicea <<Pitbull>> pentru agresivitaea mea din teren”, a declarat Răzvan Onea.

65 de apariţii a reuşit să însumeze Răzvan Onea la Poli Iaşi înaintea transferului la Rapid.

Afla mai multe despre: răzvan onea 

viewscnt
Articole similare