Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip, disperat să plece de la Dinamo! Cum a încercat să forţeze despărţirea: ”Nu vreau să cred că e învăţat de cineva să provoace un scandal”

Steliano Filip, disperat să plece de la Dinamo! Cum a încercat să forţeze despărţirea: ”Nu vreau să cred că e învăţat de cineva să provoace un scandal”

Dinamo București

Comentarii

Steliano Filip vrea să o părăsească pe Dinamo şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a îşi îndeplini dorinţa.

Steliano FIlip nu mai vrea să rămână la Dinamo după ce a fost înjurat şi ameninţat de fani, dar nici clubul nu vrea să îl lase să plece fără să recupereze din banii ”sparţi” pe el.

Joi noaptea, fundaşul stânga i-a dat un mesaj administratorului judiciar de la Dinamo, prin care îl ruga insistent să fie lăsat liber de contract.

Răzvan Zăvăleanu i-a răspuns însă că nu va fi lăsat să plece şi că se poate despărţi de club doar dacî vine cu o ofertă din altă parte.

Steliano Filip, disperat să plece de la Dinamo

Este adevărat că am primit mesaj de la Filip, dar vreau să vă spun foarte sincer încă de la început că problema este clară pentru noi, atât în cazul lui Steliano Filip cât şi în cel al lui Plamen Iliev.

Ei voi să plece de la Dinamo, dar vor să fie lăsaţi de către noi liberi de contract. Acest lucru nu se poate, iar noi nu acceptăm niciodată aşa ceva.

Nu vreu să devalizez clubul prin lăsarea lor liberi de contract. Ambii jucători ştiu foarte bine ce sacrificii am făcut pentru ei ca să le suportăm salariile, iar acest lucru îl facem în situaţia de criză în care ne aflăm acum.

Să ne aducă oferte, iar noi pentru un preţ corect vom sta la negocieri. Nu ne-a fost deloc uşor să îi aducem, iar suporterii ne ajută foarte mult financiar.

Dar, am primit un mesaj joi noaptea, cam pe pe la ora două, prin care Filp mă anunţa că vrea să plece acasă. Mi-a spus că are insomii noaptea şi nu mai poate să stea la noi.

Eu îl consider pe Steliano Filip un băiat raţional şi cred că el realizează ce eforturi s-au facut ca lui să îi fie plătit salariul în condiţiile noastre de criză.

Nu vreau să cred că el este învăţat de cineva să provoace vreun scandal cu plecarea asta a lui acasă. El este un fotbalist profesionist şi se află sub contract, iar acest contract trebuie respectat.

Am spus că nu sunt de acord cu unele reacţii ale suporterilor, dar totuşi au şi ei dreptul la nişte păreri după ce au plătit atât de mulţi bani că să ţină echipa în viaţă.

Filip trebuie să se gândească foarte bine la cea vrea să facă”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: steliano filip 

viewscnt
Articole similare