Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Varianta Cesare Prandelli consilier la naţională, foarte posibilă dacă Mutu devine selecţioner: ”Mereu a fost fratele mai mare al lui Adrian”

Varianta Cesare Prandelli consilier la naţională, foarte posibilă dacă Mutu devine selecţioner: ”Mereu a fost fratele mai mare al lui Adrian”

Echipa națională

Comentarii

Cristiano Bergodi a dezvăluit că dacă Mutu va deveni noul selecţioner, ar fi foarte posibil ca Cesare Prandelli să i se alăture.

Cesare Prandelli a fost antrenorul lui Mutu la Parma şi la Fiorentina, iar cei doi au dezvoltat o relaţie specială.

Tehnicianul italian l-a ajutat pe fostul ”tricolor” să se dezvolte şi i-a dat iarăşi o şansă să strălucească după întreg scandalul de la Chelsea.

Cei doi încă au o relaţie foarte bună, iar Mutu se gândea că l-ar aduce consilier pentru naţională pe italian dacă ar deveni noul selecţioner al României.

Deşi colaborarea părea de domeniul fantasticului, având în vedere renumele şi CV-ul lui Prandelli, Cristiano Bergodi a dezvăluit că nu s-ar mira să îl vadă pe conaţionalul său în România.

Tehnicianul lui Sepsi a dezvăluit că graţie relaţiei dintre cei doi şi faptului că italianul nu mai are un interes să antreneze, colaborarea Mutu - Prandelli la naţională ar putea fi posibilă.

Varianta Cesare Prandelli consilier la naţională, foarte posibilă dacă Mutu devine selecţioner

Din câte ştiu, Cesare Prandelli a spus, după ultimul mandat la Fiorentina, că se retrage, nu mai antrenează, aşa că eu nu văd deloc o fantezie această posibilă colaborare.

Sigur că are o cotă uriaşă, ca antrenor, însă aşa am înţeles, că nu va mai profesa. De asta cred că, în eventualitatea în care Adrian va fi ales la naţională, Prandelli îl va ajuta.

Am stat cu ei acolo vreo două săptămâni, zi de zi, la antrenamente şi nu numai, şi am văzut o relaţie extraordinară şi specială, cu Prandelli Mutu a avut o perioadă foarte bună, l-a crescut ca fotbalist, apoi au dezvoltat această relaţie în perioada de la Fiorentina.

Prandelli a fost mereu fratele mai mare al lui Adrian, iar el ar avea nevoie de el, cu siguranţă.

Nu ştiu dacă şi cine va fi numit, şi cu toată consideraţia pentru Mutu, care a făcut lucruri foarte bune la tineret, a demonstrat că are perspectivă şi un drum frumos în faţă în cariera de antrenorat, este totuşi puţin cam devreme pentru el să preia echipa mare.

Nu ştiu dacă e potrivit pentru acest post. Doar că, dacă face această mişcare inteligentă, să aducă un nume de calibrul lui Prandelli, cu expertiza lui, atunci da, situaţia ar putea să fie privită altfel.

Are nevoie de experienţă, are nevoie de sfaturi, s-a gândit bine la Prandelli”, a declarat Cristiano Bergodi, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare