adplus-dvertising
You are here:

Transferuri incredibile reuşite de Oţelul Galaţi! Un atacant englez şi internaţional român de tineret au semnat şi vin să se bată la promovare în Liga 3

Transferuri incredibile reuşite de Oţelul Galaţi! Un atacant englez şi internaţional român de tineret au semnat şi vin să se bată la promovare în Liga 3galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Oţelul a reuşit două transferuri bune pentru Liga 3, aducând un apărător şi un atacant.

După ce a ratat la limtă promovarea în Liga 2 în ultima stagiune, pierzând cu Dacia Unirea Brăila în meciul decisiv, Oţelul şi-a pus în minte să accedă în al doilea eşalon în acest sezon.

Dorinel Munteanu a fost readus la club, iar conducerea a decis să îl susţină pe antrenorul care a reuşit minunea cu Oţelul în 2011 prin orice mod poate.

Astfel, în perioada de iarnă, după ce a cerut întăriri, Dorinel Munteanu a primit întăriri. Un atacant englez şi un internaţional român de tineret s-au alăturat clubului gălăţean.

Transferuri incredibile reuşite de Oţelul Galaţi

Jack Henry Serrant-Green este născut pe 2 februarie 1994 la Nottingham, Anglia şi evoluează pe postul de atacant.

La nivelul fotbalului juvenil, Green a trecut pe la juniorii celor de la Wolverhampton Wanderers, Newcastle United şi Burton Albion, de la cea din urmă fiind promovat de la echipa U18 la cea de seniori.

A urmat apoi un periplu în fotbalul scandinav, evoluând în ligile inferioare din Suedia, vârful de 1,92m reuşind să marcheze 92 de goluri în 149 de meciuri la formaţii precum Gottne IF, Gällivare FF, IFK Umeå, Kiruna, Söderhamn şi Bodens BK.

A trecut apoi în Liga Naţională de fotbal a Irlandei la formaţia Finn Harps, iar în vara lui 2021 a semnat cu Haverfordwest County AFC din prima ligă din Ţara Galilor. Din această iarnă a făcut pasul la Oţelul.

Laurenţiu Florin Hagiu este născut pe 15 ianuarie 2003 la Bucureşti şi evoluează pe poziţia de apărător central.

Este format de academia celor de la FC Voluntari pentru care a evoluat la toate categoriile de vârstă, fiind o prezenţă constantă atât la echipa secundă a clubului ilfovean ce evoluează în Liga 3, cât şi la loturile de juniori ale reprezentativelor României.

Fiind unul dintre cei mai promiţători fundaşi centrali ai generaţiei sale, Hagiu a evoluat pentru naţionalele U15, U16, U17 şi U18 ale ţării noastre”, au transmis gălăţenii.

viewscnt
Articole similare