Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de naţională tras pe linie moartă de Dan Petrescu la CFR Cluj: "Am ofertă, am ofertă". Cum s-a ajuns la prima plecare din Gruia în iarnă | EXCLUSIV

Fotbalistul de naţională tras pe linie moartă de Dan Petrescu la CFR Cluj: "Am ofertă, am ofertă". Cum s-a ajuns la prima plecare din Gruia în iarnă | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se desparte de mai mulţi fotbalişti în această iarnă, iar prima plecare a fost cea a lui Denis Ciobotariu. Antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a dezvăluit cum s-a ajuns la împrumutul fundaşului central la echipa din Ilfov.

Cum s-a realizat transferul lui Denis Ciobotariu de la CFR Cluj, la FC Voluntari

Tras pe linie moartă de Dan Petrescu la CFR Cluj, Denis Ciobotariu şi-a găsit o altă echipă la care să joace. După ce a jucat la ultimul EURO la care a fost naţionala U21, el a primit prea puţine şanse în Gruia. 

Liviu Ciobotariu nu a dorit să comenteze decizia "Bursucului" şi a dezvăluit cum s-a ajuns la împrumut. 

"Mi-e greu să vorbesc despre perioada de la Cluj. Normal că am discutat despre el când era la CFR Cluj. E greu. Mi-e greu să-i explic filosofia antrenorului, pentru că nu voi discuta despre antrenorii care l-au antrenat pe Denis. Fiecare are gândul lui, fiecare ştie ce are de făcut. I-am spus să aibă încredere în el. Cu Petrescu n-am vorbit niciodată despre el, nu. N-am discutat cu Petrescu, cu Uhrin, cu Contra, care l-a avut, cu Claudiu Niculescu, cu care am fost coleg. Nu pot să comentez, pentru că sunt antrenor şi ştiu ce înseamnă când un jucător de la mine nu joacă. Faptul că a venit de la EURO, am urmărit meciurile... În primul meci nu ştiu dacă a jucat bine, dar cu Germania şi Ungaria, da. A venit, a jucat cu Edi, a jucat şi cu Şumudică, apoi s-a schimbat antrenorul şi a fost scos şi de pe listă. Nu pot comenta, nu vreau să comentez decizia antrenorului. 

Îmi spunea, am ofertă de aici, am ofertă de acolo, nu pot să spun numele. Şi am stat şi m-am gândit, că eu joc în trei. Stai că am cinci fundaşi centrali, Tamaş e la limită cu cartonaşele şi stă la fiecare joc, Armaş, la fel, ambii au o vârstă, pe Ricardinho l-am făcut fundaş central şi atunci mi l-am dorit pe jucătorul Denis Ciobotariu, nu pe fiul lui Liviu Ciobotariu", a declarat Liviu Ciobotariu pentru Telekom Sport. 

Odată ajuns la FC Voluntari, Denis Ciobotariu nu va avea postul de titular asigurat. 

"Va fi o presiune pe el şi chiar şi pe mine. Am avut o discuţie cu el înainte să semnăm şi să se hotărască şi i-am spus că trebuie să fie puternic în vestiar şi că trebuie să demonstrezi. Nu am să fac nici cel mai mic compromis cu tine. Mi-e uşor, că atunci când Denis nu se ridică la ce vreau eu, atunci va fi dat exemplu, că nu va juca, nu va fi în lot. Atunci, vestiarul va vedea. Apoi ajung acasă... Avem 30 de ani de căsătorie, ce se poate întâmpla? Doar nu-l dau afară din casă", a mai spus antrenorul lui Liviu Ciobotariu. 

Afla mai multe despre: dan petrescudenis ciobotariuliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare