Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul pe care Gigi Becali regretă că nu l-a vândut: ”Am avut ofertă şi de şapte milioane, şi de nouă”

Fotbalistul pe care Gigi Becali regretă că nu l-a vândut: ”Am avut ofertă şi de şapte milioane, şi de nouă”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut că nu a apucat să vândă una dintre perele sale atunci când avea o ofertă importantă pe masă.

Din pricina neputinţei de a se califica în cupele europene în ultimele sezoane, FCSB a fost nevoită să ”trăiască” din transferurile făcute.

Gigi Becali nu vrea să mai bage bani în echipă, atât timp cât investiţia sa nu este recuperată, astfel că este dispus să îşi vândă cei mai buni jucători, dar doar pe sume importante.

Dennis Man a fost cea mai mare lovitură dată de Becali în ultimii opt ani, FCSB încasând undeva la 12 milioane de euro pentru internaţionalul român.

Tripleta Man - Tănase - Coman a înfrcioşat apărări în ultimul sezon, până la accidentarea gravă a şeptarului FCSB-ist, care nu şi-a mai regăsit cea mai bună formă de atunci.

Pe lângă Man, şi Coman ar fi putut pleca pe o sumă importantă, însă latifundiarul a refuzat ofertele primite pentru acesta, crezând că poate încasa mai mult pentru ”tricolor”.

Fotbalistul pe care Gigi Becali regretă că nu l-a vândut

Însă, după accidentarea şi ieşirea din formă a acestuia, FCSB nu poate visa la nici măcar jumătate din sumele pe care le-a refuzat pentru acesta, având în vedere că a şi avansat în vârstă.

Din această cauză, Becali a recunoscut că regretă că nu l-a vândut pe Coman la timp, dar, în final, doar balansul total al investiţilor de la echipă mai contează.

Am avut şi ofertă de şapte milioane pentru Florinel, şi de nouă, regret, dar se întâmplă. La fotbal nu mai trebuie să regreţi, trebuie să te uiţi una peste alta.

Am patru-cinci jucători pe care pot să iau multe milioane. Tre să te compari cu Mititelu, cu Iancu, cu Porumboiu, cu toţi care au falimentat la fotbal.

Nu discutăm cauzele, doar efectul, eu zic de toţi, la toţi s-a întâmplat la fel.

Eu la ora asta stau la o societate care stă pe zero, am şi de încasat, am jucători pe care trebuie să iau zeci de milioane, eu zic că Dumnezeu a făcut asta”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare