Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Au trecut la "munca de jos". Canotorii şi canotoarele din loturile olimpice au îngrijit azi puieţii de stejari plantaţi anul trecut!

FOTO | Au trecut la "munca de jos". Canotorii şi canotoarele din loturile olimpice au îngrijit azi puieţii de stejari plantaţi anul trecut!galerie foto

Diverse

Comentarii

Membrii din loturile de canotaj ale României, alături de preşedintele FRC, au îngrijit puieţii de stejari plantaţi anul trecut.

Au trecut la "munca de jos". Canotorii şi canotoarele din loturile olimpice au îngrijit azi puieţii de stejari plantaţi anul trecut!

După antrenamentul de dimineaţă, sportivii din loturile de canotaj ale României, împreună cu preşedintele FR de Canotaj, Elisabeta Lipa, dar şi cu Laurenţiu Ciornei, unul dintre specialiştii în mediu, au ajuns în pădurea Snagov.

Este locul unde anul trecut au plantat puieţi de stejari, în  scopul împăduriri zonei. Mica pădure a campionilor de la canotaj s-a animat dintr-o dată, iar treaba a început imediat.

Ancuţa Bodnar, Simona Radiş sau Ciprian Tudosă au trecut la munca de jos. Medaliaţi de la Tokyo au pus mâna pe sape şi au început să cureţe zonele din preajma puieţilor.

"Sunt obişnuită cu astfel de munci. Acasă fac lucruri similare. Când eram mică am plantat împreună cu colegii de la şcoală câţiva copaci într-o pădure din apropierea casei", a povestit Ancuţa Bodnar.

După mai bine de o oră şi jumătate sportivii au revenit în cantonamentul lor din baza nautică.

                                                                                                                                                                                                                                           Material de: Răzvan Ionaşcu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: canotaj 

viewscnt
Articole similare