You are here:

FOTO | ”Bine ai venit la Juventus, Arda Guler!”. Anunţul a fost dezminţit imediat de clubul italian

FOTO | ”Bine ai venit la Juventus, Arda Guler!”. Anunţul a fost dezminţit imediat de clubul italiangalerie foto

Juventus

Comentarii

Juventus Torino a dezminţit imediat informaţia apărută în mediul online conform căreia tânărul jucător turc Arda Guler (19 ani) s-ar fi transferat la formaţia din Serie A.

Contul de X al clubului Juventus a fost piratat. Anunţul privind transferul lui Arda Guler de la Real Madrid a fost fals

Versiunea engleză a contului X al clubului Juventus Torino a fost piratată, fiind anunţată semnătura lui Arda Guler (Real Madrid), lucru pe care clubul italian l-a dezminţit rapid.

”Bine ai venit la Juventus, Arda Guler! Una dintre stelele în ascensiune ale fotbalului face acum parte din familia Juventus. Gata să facem istorie împreună în această nouă aventură?”, a scris clubul italian pe reţeaua de socializare, alături de o fotografie cu jucătorul turc pe pista aeroportului.

Acest anunţ a fost dezminţit rapid de Juventus Torino, care a declarat că a fost i-a fost piratat contul. ”Contul nostru englez a fost piratat. Vă rugăm să ignoraţi informaţiile false publicate pe @juventusfcen. Lucrăm pentru a rezolva problema”, a declarat clubul.

Cotat la 45 de milioane de euro, Arda Guler este unul dintre cei mai talentaţi şi promiţători jucători de la Real Madrid şi din naţionala Turciei.

 

Afla mai multe despre: arda gulerreal madridjuventus 

viewscnt
Articole similare