Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Chiricheş, asaltat de copii în tribună pentru meciul cu Voluntari! A urmărit meciul alături de jucătorul care a făcut praf CSA Steaua

FOTO | Chiricheş, asaltat de copii în tribună pentru meciul cu Voluntari! A urmărit meciul alături de jucătorul care a făcut praf CSA Steaua

Superliga

Comentarii

Vlad Chiricheş a urmărit partida pe care FCSB a disputat-o pe Arena Naţională cu FC Voluntari. Fostul fundaş al lui Cremonese încă nu şi-a revenit după accidentare şi asistă la partidă din tribună.

Alături de Chiricheş şe află şi Alex Chipciu, fostul său coechipier din prima perioadă în care a îmbrăcat tricoul FCSB-ului. În urmă cu trei săpătmâni, mijlocaşul Universităţii Cluj a tunat la adresa celor de la CSA Steaua şi a atras o mulţime de aprecieri din partea fanilor vicecampioanei României.

Mihai Stoica, ultimele detalii despre revenirea lui Vlad Chiricheş după accidentare

Accidentat în etapa a 7-a, în meciul cu UTA (1-2, la Arad), Vlad Chiricheş se pregăteşte să revină după ce a suferit o ruptură musculară. Mihai Stoica a anunţat că Vlad Chiricheş face deja de ceva vreme antrenamente separat, îar într-o săptămână ar urma să intre alături de colegi la antrenamentele normale.

Revenirea lui Chiricheş în echpă este preconizată cel mai devreme pentru meciul cu Rapid.

"Chiricheş face de aproape o săptămână antrenament pe teren, în mod normal ar trebui să mai facă separat încă o săptămână. După aceea să intre cu echipa. Cu Rapid e acolo. (n.r. - ar putea reveni la meciul cu Rapid)", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbvoluntarisuperligă 

viewscnt
Articole similare