Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"La Craiova este o problemă cu Ivan". Vedetele Universităţii suferă: "Pe el tot îl încearcă, dar nici în 2026 nu ştiu dacă poate" | EXCLUSIV

"La Craiova este o problemă cu Ivan". Vedetele Universităţii suferă: "Pe el tot îl încearcă, dar nici în 2026 nu ştiu dacă poate" | EXCLUSIV
Comentarii

Experţii Orange Sport, Nicolae Dică şi Basarab Panduru, au tras câteva concluzii despre Universitatea Craiova, care traversează o perioadă slabă în Superliga.

"Tu ai surprins Petrolul la cât de slabă ai fost. El nici în 2026 nu ştiu dacă poate să joace"

Petrolul Ploieşti a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii. Au fost 90 de minute în care suporterii au cerut plecarea staffului şi au fluierat. 

La final, Basarab Panduru l-a luat în colimator pe Jasmin Kurtic (34 de ani), mijlocaşul sloven venit precum o vedetă din Italia. 

"Tu ai surprins Petrolul la cât de slabă ai fost, Craiova! Nu mi-a plăcut primul 11. Mi s-a părut de cum au intrat că sunt o echipă lentă. Tot încearcă ei cu Kurtic, dar nu poate acum, nici în 2026 nu ştiu dacă poate. Joci cu Houri, Danciu, Roguljic... Joacă puţin ei. Creţu nu cred că are voie să lipsească din primul 11", a declarat Basarab Panduru, care a remarcat şi discursul misterios al lui Florin Pârvu, la finalul victoriei de pe "Ion Oblemenco" 

"A avut ceva Pârvu, la mesajele trimise. După patru meciuri fără gol marcat, tu ne spuneai anumite lucruri fără să fii întrebat în interviu. La Ploieşti nu cred că e uşor să fii antrenor, iar lumea nu cred că a fost mulţumită după patru meciuri fără gol amrcat. Lucrurile auzite el a încercat să le spună acum, să dea un răspuns", a mai spus fostul component al staffului lui Laurenţiu Reghecampf, la Universitatea Craiova. 

Nicolae Dică: "La Craiova e o problemă cu Ivan"

Forma slabă a Universităţii Craiova a fost pusă şi pe seama jucătorilor importanţi care nu mai dau acelaşi randament precum în sezoanele trecute. Andrei Ivan şi Ştefan Baiaram sunt doar "umbrele" jucătorilor care au tras echipa după ei. 

"La Craiova e o problemă cu Ivan. Anul trecut a fost cel mai bun jucător, a fost golgheterul lor, aducându-l pe Mitriţă... Au pierdut şi ca echipă, şi jucătorul. Ar fi bine să faceţi o analiză cu câte goluri a reuşit Ivan în sezonul trecut până în etapa asta şi câte a reuşit Mitriţă acum. Baiaram a jucat bine ca număr 10 şi acum a dispărut din primul 11", a declarat 

În urma acestui rezultat, Petrolul Ploieşti a urcat pe locul al şaselea, cu 19 puncte, în timp ce Universitatea Craiova e pe locul al patrulea, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: universitatea craiova petrolul ploiestiandrei ivanjasmin kurticbasarab pandurunicolae dica 

viewscnt
Articole similare