Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | ”Este ca Adama Traore”. Ştefan Radu a suferit o transformare incredibilă. Cum arată fundaşul român cu câteva luni înainte de retragerea din cariera de fotbalist

FOTO | ”Este ca Adama Traore”. Ştefan Radu a suferit o transformare incredibilă. Cum arată fundaşul român cu câteva luni înainte de retragerea din cariera de fotbalistgalerie foto
Comentarii

Ştefan Radu a evoluat foarte puţin pentru Lazio în acest sezon, dar se menţine într-o condiţie fizică excelentă.

Fostul fundaş al lui Dinamo a căpătat foarte multă masă musculară şi a fost surprins într-o imagine realizată într-una dintre sălile de fitness în care se pregăteşte echipa lui Sarri. Ştefan Radu, fotbalistul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio, a anunţat că va pune punct carierei de fotbalist la finele acestui sezon.

De la venirea lui Sarri pe banca biancocelestilor, Radu a pierdut lupta pentru postul de titular pe care o dispută cu Romagnoli, Casale şi Patric Gabarron. În acest sezon, Radu a bifat doar două meciuri în tricoul lui Lazio, ambele din postura de rezervă în Europa League şi a acumulat doar 67 de minute. În vârstă de 36 de ani, românul evoluează pentru Lazio din 2008 şi este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro.

”Este ca Adama Traore”, a declarat Mihai Stoica în cadrul emisiunii Studio UCL, transmisă de Orange Sport.

FOTO cu Ştefan Radu

Lazio se află pe locul doi în Serie A cu 61 de puncte şi este mare favorită în lupta pentru ocuparea unei poziţii de Champions League. 

Afla mai multe despre: radulazio 

viewscnt
Articole similare