Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor a cerut 10.000 € salariu unei echipe din Superligă pentru a semna! "Nişte bani pe care îi merită"

Dan Nistor a cerut 10.000 € salariu unei echipe din Superligă pentru a semna! "Nişte bani pe care îi merită"

Superliga

Comentarii

Venirea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova a produs un val de plecări din lotul echipei oltene. Printre cei care au părăsit lotul s-a numărat şi Dan Nistor, care la 34 de ani nu are deloc pretenţii mici în privinţa salariului.

Dan Nistor ţine de cotă la 34 de ani! "Cerea 10.000 de euro" ca să semneze

După ce a fost căpitan la Dinamo Bucureşti şi a jucat trei ani la Universitatea Craiova, aventura lui Dan Nistor în Bănie s-a încheiat în mandatul lui Eugen Neagoe. 

În februarie, mai multe echipe s-au înscris în cursa pentru jucătorul care a trecut şi prin Franţa, pe la Evian, printre care U Cluj şi CS Mioveni, din Superligă. 

La acel moment, Nicolae Dică a făcut o campanie de transferuri stufoasă, pentru salvarea de la retrogradare, şi au existat negocieri şi cu Dan Nistor, care a cerut un salariu prea mare faţă de ce a putut oferi Mioveni. 

”Dacă reuşeam să îl aduc pe Nistor mijlocaş central şi un fundaş central, 100% eram sus. Cerea 10.000 de euro, nişte bani pe care îi merită. La Mioveni nu ne permitem salariul. Nu ştiu dacă i-a primit la U Cluj”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport. 

În cele din urmă, Dan Nistor a ajuns la U Cluj, unde a bifat şapte meciuri, un gol şi o pasă decisivă. 

Conducerea lui CS Mioveni l-a convins pe Nicolae Dică să mai stea încă o etapă: "După vedem"

Situaţia s-a înrăutăţit la CS Mioveni, deşi aşteptările au fost mari după un parcurs bun în prima parte a mandatului lui Nicolae Dică la echipa argeşeană. 

CS Mioveni are înfrângeri pe linie în cele patru etape din play-out şi are doar 11 puncte, o situaţie pe care nimeni n-o anticipa pe finalul sezonului regulat. De aceea, Nicolae Dică a luat în calcul să plece, dar conducerea l-a convins să mai petreacă o perioadă pe banca tehnică. 

”(n.r. râmăi la CS Mioveni?) Da, deocamdată. Avem meci la Cluj, vedem la meci. (n.r. ai vrut să pleci?) Am fost aşa... tentat. (n.r. şi ce te-a întors?) Am avut o discuţie şi azi (n.r. - marţi) cu cei din conducere şi am ajuns la concluzia să continuăm şi la Cluj şi după o să vedem.

(n.r o sa zică că Dică a retrogradat Mioveniul şi nu mi s-ar parea corect!) Nici mie mi s-ar părea corect. După aceste 4 meciuri din play-out asta a fost dezamăgirea că am fost la 3 puncte de FC Argeş şi UTA, ni s-a dat şansa la Craiova, după la Chindia acasă ... şi nu am reuşit nimic.

Am avut şanse să ieşim de acolo că să nu mai fie echipa pe ultimul loc. Sunt genul de om care înnebuneşte când pierde, îmi doresc să câştig şi când mă antrenez”, a declarat Nicole Dică la Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: dan nistordan nistor transferdan nistor u cluj 

viewscnt
Articole similare