Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost fotbalist cu aproape 100 de meciuri în Premier League s-a autopropus la clubul patronat de celebrul actor Ryan Reynolds. ”Mi-aş dona salariul în scop caritabil”

Un fost fotbalist cu aproape 100 de meciuri în Premier League s-a autopropus la clubul patronat de celebrul actor Ryan Reynolds. ”Mi-aş dona salariul în scop caritabil”galerie foto
Comentarii

Hal Robson-Kanu a anunţat că, este dispus să joace pentru Wrexham, clubul patronat de Ryan Reynolds.

Clubul galez evoluează în al cincilea eşalon fotbalistic din Anglia şi speră la promovarea în liga a patra, dat fiind faptul că ocupă primul loc în clasament, cu nu mai puţin de 107 puncte.

Wrexham pare să devină un club atractiv pentru fostele staruri din Premier League, după ce Ben Forster, portarul cu aproape 400 de meciuri în Premier League a semnat cu echipa patronată de Ryan Reynolds în urmă cu mai puţin de o lună.

”Mi-aş dona salariul în scop caritabil, la alegerea fanilor”

Galezul a adăugat un comentariu la ultima postare a lui Ryan Reynolds, care evidenţia meritele fotbaliştilor de la Wrexham, ce s-au impus în ultimul meci de campionat, scor 3-0 cu Yeovil.

”Voi renunţa la retragere şi voi juca pentru Wrexham sezonul următor. În plus, îmi voi dona salariul în scopuri caritabile, după placul fanilor”, a scris Hal Robson-Kanu.

 

 

 

 

Afla mai multe despre: ryan reholds 

viewscnt
Articole similare