Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO! FCSB ar fi împărţit invitaţii în galerie la meciul cu Farul. Ce imagine circulă pe net

FOTO! FCSB ar fi împărţit invitaţii în galerie la meciul cu Farul. Ce imagine circulă pe netgalerie foto

Superliga

Comentarii

Cei de la FCSB au împărţit invitaţii în peluză la derby-ul cu Farul Constanţa, din play-off-ul Ligii 1.

Derby-ul dintre FCSB şi Farul Constanţa a atras foarte mare interes, mai ales că miza era foarte ridicată pentru ambele echipe.

În cazul unei victorii, Farul ar fi pus o distanţă de 8 puncte. Un succes al FCSB-ului ar fi adus-o la doar două puncte de Farul - lucru care s-a şi întâmplat şi echipa lui Gigi Becali are astfel şanse reale la titlu.

Suporterii FCSB-ului au primit invitaţii în Peluza Nord

Oficial, la derby-ul dintre FCSB şi Farul a fost anunţată o asistenţă de 27.772 de spectatori.

Primul inel a fost plin, mai puţin peluza unde au stat suporterii Farului Constanţa, unde au luat loc aproximativ 500 de fani ai echipei lui Gică Hagi.

Interesant este că inelul 1 de pe National Arena, fără una dintre peluze - aşa cum a fost la meciul cu Farul - are o capacitate de 14.334 locuri.

Tot inelul 1, cu tot cu peluze, are o capacitate de aproximativ 20.000 de locuri.

Suporterii FCSB-ului au ocupat însă şi porţiuni importante din inelul intermediar, în timp ce la tribuna a II-a au cumpărat bilete şi în zona centrală de pe inelul 3.

Se pare însă că cei de la FCSB au împărţit invitaţii în Peluza Nord, adică acolo unde stă galeria echipei lui Gigi Becali. Pe net circulă o poză cu o astfel de invitaţie.

Toate cluburile obişnuiesc să împartă invitaţii suporterilor, însă, de obicei, ele nu sunt în zona galeriilor, mai ales din motive de siguranţă.

Pe Naţional Arena, Peluza Nord - galeria FCSB-ului - stă, de fapt, la peluza sud a stadionului.

Însă, la meciurile FCSB-ului, acea zonă de stadion a fost ”botezată” peluza nord, din cauza rivalităţii care există cu Peluza Sud Steaua - galeria echipei din Ghencea.

FCSB a învins-o pe Farul şi s-a apropiat la doar două puncte de locul 1

FCSB a învins luni seara, pe teren propriu, Farul Constanţa, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii. Bucureştenii s-au apropiat la două puncte de constănţeni.

Într-un meci disputat pe ploaie, dar cu ritm şi cu multe faze de poartă, FCSB a deschis scorul dintr-un penalti dictat de Istvan Kovacs după un fault în careu al lui Kiki asupra lui Octavian Popescu.

A transformat Andrea Compagno în minutul 34. La pauză managerul Farului, Gheorghe Hagi, a schimbat trei jucători şi startul reprizei a adus două goluri.

Mai întâi a marcat Florinel Coman, după o acţiune proprie în careu, în minutul 47.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 51, prin nou intratul Enes Sali, care a profitat de un balon deviat la un şut al lui Mazilu şi a înscris.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: invitatii galerie fcsb 

viewscnt
Articole similare