Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emoţii pentru Denis Alibec şi Farul după înfrângerea cu FCSB: "Despre accidentare, mă ţine aici, în spate, dar sper să nu fie nimic"

Emoţii pentru Denis Alibec şi Farul după înfrângerea cu FCSB: "Despre accidentare, mă ţine aici, în spate, dar sper să nu fie nimic"

FCSB

Comentarii

Denis Alibec, atacantul echipei Farul, a recunoscut că formaţia sa a evoluat slab luni seara, în înfrângerea suferită la Bucureşti, cu FCSB. El speră că Farul poate deveni campioană la finalul sezonului.

Denis Alibec: "Un meci prost făcut de noi, dar sperăm să ieşim campioni!"

„Un meci prost făcut de noi. Adversarul a meritat victoria, dar puteam să revenim în repriza a doua, chiar dacă am primit gol foarte repede. Mergem mai departe şi sperăm ca în meciul următor să luăm trei puncte.

Ei ne-au surprins şi au reuşit să marcheze două goluri. Despre accidentare, mă ţine aici, în spate, dar sper să nu fie nimic, acum nu ştiu ce ar putea fi.

Deocamdată suntem pe primul loc, cel mai important acum este meciul cu CFR,  dar dacă reuşim să îl câştigăm rămânem acolo. Sperăm ca noi să ieşim campioni!”, a declarat Denis Alibec.

Echipa FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, formaţia Farul Constanţa, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii.

Afla mai multe despre: denis alibecfcsb farulfarul constanta 

viewscnt
Articole similare