Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gest frumos al lui Robert Lewandowski! Căpitan la ultimul meci, a purtat o banderolă cu steagul Ucrainei

FOTO | Gest frumos al lui Robert Lewandowski! Căpitan la ultimul meci, a purtat o banderolă cu steagul Ucraineigalerie foto

Bayern Munchen

Comentarii

Robert Lewandowski a purtat o banderolă cu steagul Ucrainei la ultimul meci, pe lângă cea de căpitan.

Fotbalistul echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, căpitan la meciul cu Eintracht Frankfurt din Bundesliga, scor 1-0, a purtat o banderolă în culorile Ucrainei, precizând că speră ca toată lumea să îi susţină pe ucraineni.

El a avut pe un braţ banderola de căpitan şi pe celălalt o banderolă în culorile Ucrainei. Colegii săi au purtat banderole negre.

Gest frumos al lui Robert Lewandowski

Am decis dimineaţa să port banderola. Lumea nu poate să accepte ce se întâmplă acolo. Sper că toată lumea va susţine Ucraina, oameni care luptă pentru libertatea lor şi pentru care am un respect enorm.

Un internaţional polonez care joacă la Dinamo Kiev mi-a povestit ieri ce se întâmplă, ce a trăit în ultimele zile, şi este dramatic”, a declarat polonezul.

Polonia refuză să joace barajul pentru Campionatul Mondial contra Rusiei, iar Lewandowski susţine această decizie. “Nu îmi pot imagina că intru pe teren şi uit ce s-a întâmplat, nu ne putem comporta ca şi cum n-a fost nimic”.

Afla mai multe despre: robert lewandowski 

viewscnt
Articole similare