Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gigi Becali, surprins zilele trecute în timp ce plângea în hohote. Momente cumplite pentru patronul FCSB

FOTO | Gigi Becali, surprins zilele trecute în timp ce plângea în hohote. Momente cumplite pentru patronul FCSBgalerie foto

Diverse

Comentarii

Zilele trecute, Gigi Becali a fost filmat în timp ce plângea în hohote la înmormântarea unui preot de care era foarte apropiat.

Pe 10 martie, Gigi Becali a primit o veste foarte tristă. Duhovnicul Iulian Prodromitul, preotul de la Prodromu - de la Muntele Athos - a decedat la vârsta de 97 de ani.

Iulian Prodromitul era unul dintre duhovnicii de care Gigi Becali se simţea foarte apropiat şi patronul FCSB a ţinut să fie prezent la înmormântarea sa.

Gigi Becali a plâns în hohote la înmormântarea duhovnicului Iulian Prodromitul

Mai ales în ultimii ani, Gigi Becali şi-a dedicat multă energie, timp şi bani pentru credinţă. Patronul FCSB face periodic vizite la mănăstirile de pe Muntele Athos, pe care deseori le-a ajutat cu sume importante.

În cadrul acestor vizite, Gigi Becali s-a apropiat foarte mult de preotul Iulian Prodromitul, care a fost considerat unul dintre cei mai mari duhovnici de pe Muntele Athos.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Pe 10 martie, duhovnicul născut în Vorona - Botoşani - a trecut în nefiinţă, la vârsta de 97 de ani.

A fost o veste foarte tristă pentru Gigi Becali, care a plecat din ţară pentru a asista la slujba de înmormântare.

Patronul FCSB a fost însoţie de fostul arbitru Alexandru Tudor - care este foarte apropiat de Gigi Becali şi care, în ultimii ani, s-a dedicat şi el tot mai mult credinţei.

La slujba de înmormântare, Gigi Becali şi-a dat frâu liber emoţiilor şi a izbucnit în plâns.

Dumitru Dragomir susţine că Gigi Becali ar fi donat peste 300 de milioane de euro

Printre altele, Gigi Becali este recunoscut pentru generozitatea pe care o arată faţă de biserici, mănăstiri, călugări, dar şi faţă de cei nevoiaşi care stau prin faţa palatului său.

Bun prieten cu Gigi Becali, Dumitru Dragomir susţine că patronul FCSB ar fi donat de-a lungul anilor nu mai puţin de 300 de milioane de euro:

”Ce spun acum sunt foarte stăpân pe mine. Gigi Becali a dat peste 300 de milioane de euro la biserici, la preoţi, la maici şi la săraci.

Fii atent aici, a fost subiect de studiu pentru mine”, a spus Dragomir, într-un interviu pentru Fanatik.

Într-un articol din Libertatea, din 2018, autorul materialului susţinea că Gigi Becali ar fi donat călugărilor de pe Muntele Athos în jur de 5 milioane de euro.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare