Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Haaland are iubită. :) Cum arată tânăra de 18 ani care i-a furat inima starului norvegian

FOTO | Haaland are iubită. :) Cum arată tânăra de 18 ani care i-a furat inima starului norvegiangalerie foto

Manchester City

Comentarii

Erling Haaland a fost surprins alături de iubita lui, în Marbella, unde au plecat într-o vacanţă romantică.

În vârstă de 22 de ani, Erling Haaland este genul de jucător obsedat de fotbal şi a lăsat până acum de înţeles că nu este prea mult preocupat de viaţa intimă.

Cu toate acestea, starul lui Manchester City este implicat într-o relaţie ce pare destul de serioasă. Haaland şi iubita lui au fost fotografiaţi în vacanţa din Marbella.

Cum arată iubita lui Haaland. Este cu 4 ani mai tânără decât el

Unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din prezent, Erling Haaland n-a reuşit să se califice cu Norvegia la Cupa Mondială din Qatar.

Atacantul lui Manchester City se bucură astfel de o vacanţă în care încearcă să-şi refacă energia pentru momentul în care campionatele se vor relua.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU IUBITA LUI HAALAND!

Erling Haaland a plecat într-o vacanţă în Marbella, însă nu singur. El a fost însoţit de iubita lui, tânara norvegiancă Isabel Haugseng Johansen, în vârstă de 18 ani, care şi ea este fotbalistă.

O sursă a declarat pentru The Sun că relaţia dintre cei doi este destul de serioasă: ”Se pare că este destul de serioasă. Isabel a călătorit în Germania şi Anglia pentru a-l vedea pe Erling şi acum a fost cu el în Marbella.

Erling are lumea la picioare şi femeile stau la coadă pentru a-i fi partenere. Dar este un băiat foarte înţelept şi este perfect logic să fie cu o fată din oraşul natal, pe care o cunoaşte de ani de zile.

Trebuie să poată avea încredere în oamenii din viaţa lui şi să se concentreze astfel doar pe fotbal”, a spus o sursă pentru The Sun.

Erling Haaland şi Isabel Haugseng Johansen se cunosc de mai mulţi ani. Cei doi au jucat fotbal la echipa din localitatea natală, Bryne FK, au devenit buni prieteni şi, ulterior, au ajuns iubiţi.

Acum, Erling Haaland şi Isabel Haugseng Johansen au profitat de vacanţa fotbalistului şi au plecat într-o vacanţă romantică în Marbella.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare