Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo a primit o ofertă oficială de la un club din România. Ce salariu i-au pregătit: ”Arată angajamentul nostru”

Ronaldo a primit o ofertă oficială de la un club din România. Ce salariu i-au pregătit: ”Arată angajamentul nostru”
Comentarii

Un club din România s-a gândit să profite de faptul că Ronaldo este liber de contract şi au anunţat o ofertă oficială pentru starul portughez.

Cristiano Ronaldo s-a despărţit de Manchester United, după o serie de afirmaţii foarte dure făcute în cadrul unui interviu pe care i l-a acordat lui Piers Morgan.

Un club din România a încercat să profite de situaţie şi a considerat că este o ocazie foarte bună să-şi facă reclamă. Astfel că a făcut o ofertă oficială pentru Cristiano Ronaldo.

Cum arată oferta pe care un club din România i-a făcut-o lui Cristiano Ronaldo

Pentru prima dată liber de contract, Cristiano Ronaldo se bucură în continuare de o cotă foarte bună şi mai multe cluburi din Europa iau în calcul să-i facă o propunere.

Însă atacantul în vârstă de 37 de ani nu este interesant doar pentru maril echipe. SR Braşov (n.r. Steagul Roşu Braşov), echipă înfiinţată în 2017, a anunţat pe contul de Twitter că are o propunere oficială pentru Cristiano Ronaldo:

”Declaraţie oficială

Conducerea noastră a ajuns la un acord pentru a-i oferi lui Cristiano un contract valabil până la finalul actualului sezon. Contractul de 516.35 euro (2.550 de lei) arată angajamentul nostru pentru a construi o echipă care să poată câştiga play-off-ul Ligii 3 şi să atace promovarea”, se arată în mesajul postat pe contul lui SR Braşov.

SR Braşov a fost înfiinţată în 2017 de suporterii care o susţineau pe FC Braşov, înainte ca echipa să intre în faliment.

După faliment, echipa a fost reînfiinţată şi a ajuns între timp în Liga 2, dar suporterii ”purişti” n-au fost de acord cu ceea ce se întâmplă acolo, astfel încât şi-au construit propria echipă.

În prezent, SR Braşov joacă în Liga 3, unde se află pe locul 5, cu doar 17 puncte în 13 etape, la 15 distanţă de liderul Blejoi.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare