Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a anunţat echipele implicate în barajul de menţinere/promovare în Liga 1! Răsturnare de situaţie după ce s-a tras linie în clasament

FRF a anunţat echipele implicate în barajul de menţinere/promovare în Liga 1! Răsturnare de situaţie după ce s-a tras linie în clasament

Superliga

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a anunţat echipele implicate în barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga 1.

Chindia, Concordia, Dinamo şi U Cluj, implicate în baraj

La finalul play-off-ului din Liga 2, FRF a anunţat echipele care continuă să joace pentru Liga 1. Întrucât Steaua Bucureşti nu are drept de promovare, conform regulamentului, locul de baraj al "militarilor" a fost preluat de următoarea echipă din clasament, Concordia Chiajna. 

"Petrolul îşi adjudecă şi trofeul de campioană după ce, în etapa precedentă, a obţinut matematic promovarea directă în prima ligă.

FC Hermannstadt este cea de-a doua formaţie ce promovează direct, după remiza de pe teren propriu, 0-0 cu CSA Steaua, în timp ce la barajul pentru promovarea în prima ligă merg Universitatea Cluj şi Concordia Chiajna, ilfovenii câştigând duelul de astăzi împotriva clujenilor, scor 1-0", se arată pe site-ul FRF. 

Clasament play-off-ului din Liga 2

  • ACS Petrolul 52 63p.
  • FC Hermannstadt 61p.
  • FC Universitatea Cluj 57p.
  • CSA Steaua 50p.
  • Concordia Chiajna 44p.
  • Unirea Slobozia 41p.

Cum arată barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga 1

Echipele clasate pe locurile 7 şi 8 la finalul play-out-ului Ligii 1 vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2. 

Conform federaţiei, în meciurile decisive se vor înfrunta: Chindia Târgovişte - Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti - U Cluj. Luni va avea loc tragerea la sorţi pentru stabilirea gazdelor meciului tur. 

  • Meciurile din manşa tur se vor disputa pe 22 mai, returul fiind programat o săptămână mai târziu, pe 29 mai.

Cu câteva zile înainte de finalul play-off-ului Ligii 2, antrenorul Stelei Bucureşti, Daniel Opriţa, îşi dorea să afle dacă echipa sa va juca în baraj. 

"Să încercăm să promovăm dacă ajungem la baraj, dar poate ar trebui să fim anunţaţi mai repede că e important şi pentru noi şi pentru echipa cu care jucăm, aşa e normal să ştii. Ori e albă, ori e neagră... Chiar cred că trebuie să se ia o decizie cât mai repede”, a declarat Daniel Opriţa pentru Steaua TV. 

Afla mai multe despre: frfpromovare liga 1steaua bucurestibaraj liga 1 

viewscnt
Articole similare